Ντύνεται στα ασπρόμαυρα ο Τσόλακ – Συμβόλαιο 4ετίας!

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον 27χρονο θηριώδη Κροάτη, Αντόνιο Τσόλακ και απομένουν τελικές λεπτομέρειες με τη Ριέκα για να τον φέρει τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα. Συμβόλαιο 4ετίας με τους Θεσσαλονικείς!
Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε και με άλλες επιλογές, ωστόσο, κατέληξε στον εκλεκτό που είχε εξ αρχής, εδώ και πολλές εβδομάδες. Ο Άμπελ Φερέιρα έδειξε Τσόλακ και όλα δείχνουν ότι ο Σαββίδης θα κάνει πράξη την επιθυμία του προπονητή, φέρνοντας άμεσα στην Θεσσαλονίκη τον σέντερ φορ της Ριέκα.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην πώληση του Τσούμπα Άκπομ, εντατικοποιήθηκαν οι προσπάθειες για εύρεση αντικαταστάτη, με τον 27χρονο να… ηγείται της κούρσας τις τελευταίες ώρες.

Είναι σαφές πως οι «ασπρόμαυροι» εστίασαν σε περιπτώσεις που θα μπορούσαν να του δώσουν το… εύκολο γκολ και προερχόμενος από μια εξαιρετική σεζόν με τη Ριέκα, με 26 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 40 αναμετρήσεις, το όνομα του Τσόλακ μπήκε άμεσα στη λίστα παικτών που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο Κροάτης φορ είναι δεξιοπόδαρος, έχει ύψος 1,88 και είναι ένας κλασικός φορ περιοχής. Γεννήθηκε στις 17/9/1993 στο Λούντβισμπουργκ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Στουτγκάρδη Κίκερς, αγωνίστηκε σε διάφορες γερμανικές ομάδες όπως η Καρλσρούη, η Χοφενχάιμ, η Νυρεμβέργη, η Ίνγκολσταντ, η Ντάρμσταντ προτού μετακομίσει στη Ριέκα -αρχικά- ως δανεικός με 18 γκολ σε 40 αγώνες, αναγκάζοντας την κροατική ομάδα να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 850.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Η επένδυση της Ριέκα απέδωσε απόλυτα και ο Τσόλακ μέσα σε μια σεζόν είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται, όντας το πρώτο… βιολί για την ομάδα του. Οι εμφανίσεις του 27χρονου έβαλαν «φωτιά» στα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του, με τον ΠΑΟΚ να εστιάζει στο πρόσωπό του το τελευταίο 48ωρο, έχοντας το «πράσινο» φως από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Στην παρούσα φάση απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της μεταγραφής του Τσόλακ, ο οποίος -εκτός απροόπτου- θα βρεθεί άμεσα στην Ελλάδα για να προβάρει τα «ασπρόμαυρα».

sdna.gr