Ν.Τραμπ για Τ.Μπάιντεν: «Θα νικήσω στις εκλογές γιατί κανείς δεν θέλει να τον κυβερνά ο χαμηλού IQ Μπάιντεν»

Με ένα σκληρό tweet ο Ντόναλντ Τραμπ έθεσε ενώπιον του αμερικανικού λαού το ζήτημα της πνευματικής κατάστασης του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μοιάζει να βρίσκεται στα πρόθυρα της άνοιας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε στο twitter: «Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ!!! Θα κερδίσουμε με διαφορά τις εκλογές. Κανείς δεν θέλει ένα άτομο με χαμηλό IQ να είναι υπεύθυνο για τη χώρα μας και ο κοιμισμένος Joe είναι σίγουρα άτομο με χαμηλό IQ»!

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, με πρόσχημα την καραντίνα και τον κορωνοϊό, είναι ο πρώτος υποψήφιος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ όπου δεν εμφανίζεται πουθενά, καθώς οι συνεργάτες του τον «κρύβουν» λόγω των συνεχών λεκτικών και συνειρμικών λαθών στα οποία πέφτει.

Άλλωστε δεν χρειάζεται να κάνει προεκλογική εκστρατεία, αφού το  σύστημα του βαθύ κράτους των ΗΠΑ, μέσω των ΜΜΕ αλλά και πολιτικών που ελέγχει και στα δύο κόμματα «χτυπά» τον Ντόναλντ Τραμπ καθημερινά κι αδιάκοπα.

Παρόλο όμως που ο Ντόναλντ Τραμπ δέχεται εδώ και πάνω από ένα μήνα, μία προσπάθεια αποσταθεροποίησης που μπορεί να συγκριθεί μόνο με αραβικές και πρώην σοβιετικές χώρες (το ίδιο σύστημα είναι από πίσω άλλωστε) αλλά και λυσσαλέα πυρά τόσο από αριστερά όσο και από δεξιά (βιβλίο Μπόλτον), ο ίδιος συνεχίζει να παλεύει με τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020 να είναι μια ανοικτή υπόθεση που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.