Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Πώς σκότωσε ο 86χρονος τον ίδιο του τον γιο! (ΦΩΤΟ)

Μια ασύλληπτη τραγωδία διαδραματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Μηλέα Ζαχάρως της Ηλείας όταν ένας 86χρονος πατέρας πυροβόλησε τον 45χρονο γιο του, ο οποίος ήταν κατά σειρά ο τελευταίος από εννέα αδέλφια.

Συμφωνα με πληροφορίες από το στενό κύκλο της οικογένειας, ο 86χρονος πολύτεκνος πατέρας είχε απαγορεύσει στον 45χρονο γιο του να φύγει από το σπίτι, ενώ τον πίεζε συνεχώς να ακολουθεί τους δικούς του κανόνες.

Ο 86χρονος ηλικιωμένος πρώην εκπαιδευτικός μάλωνε συχνά με τον 45χρονο γιο του από τότε που εκείνος επέστρεψε σπίτι του τον Δεκέμβριο 2019 καθώς είχε μείνει άνεργος και αποφάσισε να γυρίσει στην πατρική του οικία.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στην Μηλέα Ζαχάρως.

IMG_9656

Ο ηλικιωμένος, τον οποίο γείτονες και συγγενείς χαρακτήρισαν έναν καλό άνθρωπο αλλα αυταρχικό και εγωιστή, ήθελε στο σπίτι του να ακολουθούν όλοι τις δικές του εντολές ενώ πρόσφατα είχε μαλώσει και με τον καφετζή του χωριού για ασήμαντους πάλι λόγους. Και στον γιο του αντιδρούσε όταν εκείνος πήγαινε στο καφενείο.

Ο άτυχος 45χρονος την Δευτέρα αποφάσισε να παρακούσει τις εντολές του αυταρχικού πατέρα του και βγήκε να πάρει τον αέρα του στο χωριό, ο πατέρας του δεν το άντεξε που παράκουσε τις εντολές του και όταν ο γιος του επέστρεψε, τον πυροβόλησε, και συνειδητοποιώντας τι έκανε μετά έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε.
Ο γιος έφερε τραύμα στο πρόσωπο, ενώ ο πατέρας έφερε τραύμα στο σαγόνι.

IMG_9657

Ο πατέρας την ώρα της επιστροφής του γιου του φαίνεται πως περίμενε κοντά στην πόρτα του δικού του σπιτιού. Μόλις έφτασε ο γιος κινήθηκε προς τη μεριά του και την ώρα που ο 45χρονος ανέβαινε τη σκάλα τον πυροβόλησε στο πρόσωπο.

Ο 45χρονος σωριάστηκε στα σκαλοπάτια. Ο πατέρας του επέστρεψε προς το σπίτι του που είναι στο ισόγειο και μπροστά στην πόρτα έστρεψε την καραμπίνα του στο σαγόνι και πάτησε τη σκανδάλη.

IMG_9658

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό αλλά και ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας, ο 45χρονος είχε έλθει πριν λίγο καιρό από την Αθήνα για να μείνει στον επάνω όροφο της κατοικίας, ενώ ο πατέρας ζούσε στο ισόγειο, μόνος, αφού η σύζυγός του είχε φύγει από τη ζωή περίπου πριν 20 χρόνια.

Λέγεται πως ο 86χρονος αντιδρούσε για το γεγονός αυτό, αλλά παρόλα αυτά ο 45χρονος ήταν αυτός που τον πήγαινε τελευταία στο νοσοκομείο τακτικά, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας που είχε ο γέροντας πατέρας του.

Στο σημείο έφτασαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος, ο διοικητής της Υ.Α. Πύργου Μπάμπης Πατσούρης και αστυνομικοί της Ασφάλειας που εξέτασαν διεξοδικά τη σκηνή του εγκλήματος.

IMG_9659