Οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι διώχνουν τον Τούρκο Σαχίν λόγω… Συρίας!

Σε πολύ δεινή θέση βρίσκεται ο Τσενκ Σαχίν, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της εισβολής της Τουρκίας στη Συρία και οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι ζήτησαν την αποπομπής του.

Ανεπιθύμητος είναι πλέον ο Τσενκ Σαχίν για τους οπαδούς της Ζανκτ Πάουλι.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός τάχθηκε με μήνυμά του στα social media υπέρ της εισβολής στη Συρία. Το γεγονός εξόργισε τους φίλους της ομάδας του, που έχουν ξεκάθαρες αρχές σε τέτοια θέματα. Άλλωστε, γίνεται σαφές και μέσω του καταστατικού του συλλόγου ότι απαγορεύονται εκδηλώσεις πάσης μορφής εναντίον ανθρώπων διαφορετικού χρώματος ή άλλων πεποιθήσεων.

Οι οπαδοί των Γερμανών έδειξαν δις τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός και τόνισαν τη θέση τους. Αρχικά, στο φιλικό με τη Βέρντερ Βρέμης ανέβασαν πανό και φώναξαν κατά της εισβολής στη Συρία, ενώ ζήτησαν την απομάκρυνση του Τσενκ Σαχίν. Εκτιμάται από τα Μέσα της χώρας ότι θα γίνει πράξη η επιθυμία που έχει ο κόσμος της ομάδας. Επιπλέον, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν: «Η Ζανκτ Πάουλι ξεκαθαρίζει ότι είναι πλήρως αντίθετη με την ανάρτηση του Σαχίν, καθώς οι αξίες που πρεσβεύει η ομάδα μας δεν συμβαδίζουν με τα λόγια του παίκτη. Ο σύλλογος έχει ήδη μιλήσει με τον παίκτη και θα λύσει το θέμα που έχει προκύψει. Η θέση της Ζανκτ Πάουλι είναι ξεκάθαρη: Ποτέ ξανά πόλεμος».