Οργανώσεις σε Ελλάδα σε συνεργασία με τον ΟΗΕ «καλούν» τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην Ελλάδα! Η χώρα εκπέμπει SOS…

Σοκ προκαλεί η επίσημη σελίδα estia.unhcr.gr (Μη Κερδοσκοπική οργάνωση) που παρουσιάζει την ζωή των  αλλοδαπών ότι βελτιώνεται  καθώς αναφέρει ότι παρέχονται όλα τα απαραίτητα και είναι σαν τους προσκαλεί στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο κείμενο του η σελίδα  ότι σε συνεργασία με ΟΗΕ ,Κυβέρνηση ,τοπικές αρχές και ΜΚΟ συνεργάζονται για να παρέχουν εργασία και στεγή αλλά και χρηματικό ποσό για τους αλλοδαπούς που έρχονται στην χώρα μας.

Άρα τους καλεί να έρθουν στην Ελλάδα να προσπαθήσουν όπως άλλοι χιλιάδες αλλοδαποί .Το ερώτημα είναι το εξής πόσο αριθμό αλλοδαπών θα αντέξει η Ελλάδα;

Οι  ανεξέλεγκτες ροές πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο και την Ελλάδα να βυθίζεται μέρα με την μέρα καθώς η κατάσταση στα νησιά είναι τραγική.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πραγματικά τι γίνεται και πλέον ανησυχούμε καθώς έχουν τονίσει πως θα παρθούν μέτρα για τις ανεξέλεγκτες ροές αλλά εδώ βλέπουμε ότι προσκαλούν αλλοδαπούς στην Ελλάδα.

Το ερώτημα είναι  μέχρι πόσο θα συνεχιστεί αυτό , μέχρι πότε θα μένουν ανοιχτά τα σύνορα για να μπαίνουν καραβάνια με αλλοδαπούς ;

Σε λίγο καιρό πλέον θα είμαστε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Δείτε τι αναφέρει η συγκεκριμένη σελίδα ΕΔΩ