Οριστικό: Αυτοί θα δώσουν το παρών στη συνάντηση των Big4!

Την Τετάρτη 22/1 η συνάντηση των Big4 με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, στην Αθήνα. Στους 12 οι εκπρόσωποι που θα πάρουν μέρος στη συνάντηση.
Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ανακοινώθηκε ποιοί θα πάρουν μέρος στη συνάντηση των Big4, την Τετάρτη 22/1, έπειτα από πρόκληση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του διευθυντή ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ, Ζόραν Λάκοβιτς με θέμα την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκτός από τους εκπροσώπους των “4” θα είναι ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, της Σούπερ Λιγκ Μηνάς Λυσάνδρου, και αντιπροσωπεία της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Συνολικά, ο αριθμός των εκπροσώπων που θα δώσει το παρών στη συνάντηση, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι 12.

Απουσιάζει το όνομα του επιτετραμμένου της ΦΙΦΑ στην ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ

“O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)”.