Ο Πέτρος Τατσόπουλος βγήκε από το χειρουργείο – Κρίσιμο το πρώτο 24ωρο! – Κατέρρευσε στον “αέρα” τηλεοπτικής εκπομπής (βιντεο)

Η πολύωρη επέμβαση στον Πέτρο Τατσόπουλο ολοκληρώθηκε – Στην Εντατική της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής που διαγνώσθηκε με διαχωριστικό  ανεύρυσμα ενώ ήταν στον «αέρα» εκπομπής

Στην Εντατική Μονάδα της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. Η επέμβαση για την αντιμετώπιση του ανευρύσματος με το οποίο διαγνώθηκε ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Ο Πέτρος Τατσόπουλος νοσηλεύεται τώρα στην Εντατική, όπου θα παραμείνει για δύο εικοσιτετράωρα τουλάχιστον. Ωστόσο, δεδομένης της κατάστασής του, το πρώτο εικοσιτετράωρο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του.

O Πέτρος Τατσόπουλος,  υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα ενώ βρισκόταν στον «αέρα» εκπομπής  στον Alpha. Hταν καλεσμένος στο «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λήδα Μπόλα προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

Ξαφνικά και ενώ ήταν στον «αέρα», ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να  προχωρά σε διάλειμμα.

Κατευθείαν έφτασε ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και ο κ. Χατζής είπε: «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά».

Τελικά, όπως διαπίστωσαν οι ιατροί στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα. Αμέσως διασωληνώθηκε και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, ενώ η κατάστασή του αξιολογήθηκε ως πολύ σοβαρή.