Πάτρα: Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού βρέφους – Τυλιγμένο σε κουβέρτα και με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφερε στον κόσμο το άτυχο κοριτσάκι σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής –  Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο

Εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νωρίτερα σήμερα νεκρό στην παραλία στην Αγυιά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η γυναίκα έφερε στον κόσμο το άτυχο κοριτσάκι σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής ωστόσο είναι άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα κάτω από ποιες συνθήκες το μωρό βρέθηκε νεκρό στην πλάζ της Πάτρας.

Σύμφωνα και πάλι με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλούνται τοπικά Μέσα ενημέρωσης το κοριτσάκι ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα και τα χαρακτηριστικά του είναι αλλοιωμένα, γεγονός που δυσκολεύει αυτή τη στιγμή στην εκτίμηση για την αίτια και το χρόνο θανάτου. Μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο να ξεβράστηκε στην ακτή. Εκτιμάται πως πρόκειται για ένα μωρό τριών μηνών. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο.

Το βρέφος είδε πολίτης ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία μετέβη στο σημείο μαζί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τις έρευνες της φρικιαστικής υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

Tempo24, patrastimes.gr