Πέραμα: 12χρονη έκανε… μαύρο στο ξύλο τον επίδοξο βιαστή της!

Για κακή του τύχη η 12χρονη είναι αθλήτρια πολεμικών τεχνών
Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε ένας επίδοξος βιαστής μιας 12χρονης στο Πέραμα, καθώς και τον έκανε… τόπι στο ξύλο, ενώ τον έπιασαν και οι αστυνομικοί. Η μικρή Ιωάννα, όπως συνήθιζε κάθε μέρα, επιβιβάστηκε στο τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα. Μέσα σε αυτό ήταν και ένας 25χρονος Αλγερινός, ο οποίος την παρακολουθούσε. Οταν κατέβηκε στην στάση, ο άνδρας την ακολούθησε με σκοπό να την κακοποιήσει.

«Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές, βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε να τρέχει πανικοβλημένος» δήλωσε στο Star.

«Φοβήθηκα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ηταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω 24 – 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα, πρώτη φορά δηλαδή» συμπλήρωσε η 12χρονη. Ο επίδοξος βιαστής, ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει, συνελήφθη από την Ασφάλεια Περάματος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του…