Πέτρος Φιλιππίδης: Παραμένει για δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη διότι συνεχίζεται να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι ο γνωστός ηθοποιός από την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου δεν ένιωσε καλά με αποτέλεσμα να τον σπεύσουν άμεσα στο νοσοκομείο Υγεία.

Ειδικότερα εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πέτρος Φιλιππίδης προκαλώντας ανησυχία στους οικείους αλλά και στους θαυμαστές του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε στο σπίτι του στο Ψυχικό, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, Ελπίδας Νίνου, η οποία ήταν εκείνη που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Υγεία ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού δεν κρίθηκε σοβαρή ωστόσο ήταν απαραίτητο να παραμείνει στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, το βράδυ της Τετάρτης εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό στην οποία αναφερόταν μεταξύ άλλων πως εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου και αναμένουν τη γνωμάτευση των ιατρών που τον παρακολουθούν.

Και ενώ το επεισόδιο δεν φαινόταν να είναι σοβαρό, ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο προκειμένου οι ιατροί να τον παρακολουθήσουν και να τον υποβάλλουν σε περαιτέρω εξετάσεις.