Πέτσας για τους οπαδούς έξω από το Καραΐσκάκη: «Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε»

Ο Στέλιος Πέτσας πήρε θέση για όσα διαδραματίστηκαν έξω από το στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» με αφορμή την φιέστα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας πως είναι εικόνες που προβληματίζουν, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να μην επαναληφθούν ανάλογα σκηνικά.
Ένα από τα θέματα που του καθιερωμένου breefing των δημοσιογράφων από τον Στέλιο Πέτσα ήταν και αυτό της παρουσίας οπαδών του Ολυμπιακού έξω από το «Γ.Καραϊσκάκης». για μα γιορτάσουν την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος. Η κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, άλλωστε, να τοποθετήσει γιγαντοοθόνη έξω από το φαληρικό στάδιο από μόνη της μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα, υγειονομικής φύσεως, σε μια περίοδο όπου τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Φυσικά, οι ευθύνες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι τεράστιες για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς εξ αρχής οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνώριζαν πως μια τέτοια κίνηση θα τραβούσε πολύ κόσμο, άρα οι πιθανότητες συνωστισμού έξω από το γήπεδο ήταν πολλές. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.

Η ερώτηση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο σχετίστηκε με την παρουσία κόσμου του Ολυμπιακού έξω από το στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης», με αφορμή την φιέστα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος, αλλά και για το αν υπάρχει ευθύνη της Πολιτείας και της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα φαινόμενα συνωστισμού έξω από το γήπεδο.

Ο Στέλιος Πέτσας στην απάντησή του ανέφερε: «Είναι μια εικόνα η οποία δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Όλες τις περιπτώσεις στο παρελθόν που έχουμε δει συγχρωτισμό, έχουμε καταδικάσει τέτοιου είδους φαινόμενα και γι αυτό το λόγο έχουμε πάρει μέτρα περιορισμού τέτοιου είδους εκδηλώσεων με τελευταία την απόφασή μας για την απαγόρευση των πανηγυριών. Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε να δίνουμε και αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μας προβληματίσει για το μέλλον Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που έγινε αυτό».