ΠΑΟΚ: «Ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι»

Ξεκάθαρη θέση παίρνει ο ΠΑΟΚ για την επίμαχη φάση με τον τραυματισμό του Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τους Θεσσαλονικείς να σημειώνουν πως ο ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι.

Για κακό βράδυ και σκληρό αποκλεισμό κάνει λόγο η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο καθιερωμένο match report, κάνοντας αναφορά και στην φάση που έφερε την αντίδρασή τους για το μη καταλογισμό πέναλτι.

«Είναι μερικά βράδια που τίποτα δεν πηγαίνει σωστά. Όσο και να προσπαθείς, ότι και να κάνεις, ο αντίπαλος βρίσκει τη λύση και καταφέρνει να φτάσει αυτός στο στόχο του. Αυτό έζησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, όπου ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου και η Σλόβαν Μπρατισλάβας χωρίς να είναι καλύτερη πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε. Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε 30 τελικές και είχε 73% κατοχή. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε τρία γκολ. Και πάλι όμως τίποτα από αυτά δεν ήταν αρκετό για να φτάσει στους ομίλους του Europa League.

To τελικό 3-2 της Τούμπας αφήνει τον ΠΑΟΚ εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας, καθώς οι Σλοβάκοι με τα δύο τους τέρματα και το ένα στην έδρα τους, πήραν την πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Δικέφαλος στο πρώτο μέρος βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα σουτ από μακρινή απόσταση του Μεντβέντεφ, κατάφερε να αντιδράσει άμεσα στην έναρξη του δευτέρου μέρους με δύο γκολ σε δύο λεπτά, αλλά η Σλόβαν με ένα γκολ από στημένη φάση, ισοφάρισε σε 2-2.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν το έβαλε κάτω, έπνιξε τον αντίπαλό της και στο 87′ με τον Γιαννούλη έκανε το 3-2, που δεν στάθηκε αρκετό.

Ο Δικέφαλος χτυπήθηκε και από την ατυχία, καθώς έχασε νωρίς τον Ελ Καντουρί με τραυματισμό, ενώ έπαιξε το τελευταίο τέταρτο ουσιαστικά με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έπαιζε με δυνατό χτύπημα στα πλευρά, σε φάση που ο διαιτητής του αγώνα έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Πλέον ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τη Super League και στο πως θα  καταφέρει να διατηρήσει τα κεκτημένα εντός συνόρων», αναφέρουν χαρακτηριστικά.