Πριμ 50.000 ευρώ από τον Γιαννακόπουλο στους πρωταθλητές του βόλεϊ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε πράξη την υπόσχεση του προς την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και τους έδωσε πριμ 50.000 ευρώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Τι κι αν έχει αποχωρήσει από την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, κόβοντας κάθε σχέση που έχει με τον σύλλογο; Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στην ανδρική ομάδα βόλεϊ και τους έδωσε πριμ 50.000 ευρώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας!

Στην πρώτη ομαδική προπόνηση μετά την διακοπή λόγω κορωνοϊού,  οι παίκτες είχαν μεταφέρει το ερώτημα στην διοίκηση αναφορικά με τους μισθούς τους και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όχι μόνο έδωσε εντολή να εξοφληθούν άπαντες την ίδια ημέρα, αλλά τους έδωσε και μία υπόσχεση: «Κερδίστε το πρωτάθλημα κι εγώ είμαι εδώ».

Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν είναι το πρώτο πριμ που δίνεται στο συγκεκριμένο τμήμα από τον πρώην Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, αφού το ίδιο είχε κάνει και μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Πρόκειται για ένα απρόσμενο και πολύ σημαντικό δώρο για τους παίκτες του τριφυλλιού, αφού πρόκειται για πριμ εκτός συμβολαίου και μάλιστα ένα νούμερο που για πολλούς αναλογεί σε πολλά… μηνιάτικα.

Ωστόσο, για όσους προτρέχουν και κάνουν συνειρμούς για την σημειολογία της συγκεκριμένης κίνησης, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το συγκεκριμένο πριμ απλώς αποτελεί την τήρηση μίας υπόσχεσης και τίποτα παραπάνω.

Δεν σηματοδοτεί τίποτα αναφορικά με την επόμενη ημέρα, ούτε αποτελεί προάγγελο επιστροφής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα κοινά του Παναθηναϊκού, σε οποιοδήποτε τμήμα, κάτι το οποίο άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος.

Απλώς γίνεται για μία ακόμα φορά αντιληπτό, ότι στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς, το μοναδικό πριμ που πήρε η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας μετά από 14 χρόνια ήταν από έναν ξενοδόχο στην Μύκονο, ο οποίος προσέφερε δωρεάν διακοπές και το συγκεκριμένο πριμ των 50.000 ευρώ από ένα εξωδιοικητικό (πια) παράγοντα, κάτι που έχει την σημασία του…