Πρωτοφανές περιστατικό στα σοκάκια της Μυκόνου! Άγριο ξύλο μεταξύ γυναικών! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ!

Τριτοκοσμικές εικόνες στα σοκάκια της Μυκόνου με δύο τουρίστριες να ανταλάσσουν γροθιές, κλοτσιές και… γονατιές αλα mma καταγράφηκαν από την κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Οι δύο γυναίκες -για άγνωστο λόγο- πιάνονται στα χέρια μπροστά στα μάτια των περαστικών και ξεκινούν να παλεύουν μεταξύ τους με τέτοια βιαιότητα σα να πρόκειται για αληθινή μάχη μεικτών πολεμικών τεχνών, όχι όμως σε κάποιο κλουβί αλλά στα σοκάκια της Μυκόνου…

Χτυπούν η μία την άλλη με δυνατές γροθιές, κλοτσιές ενώ χρησιμοποιούν μέχρι και τα γόνατά τους. Ενα τρίτο πρόσωπο, μια άλλη κοπέλα που φαίνεται να ανήκει στην παρέα τους προσπαθεί να τις χωρίσει τη στιγμή που κάποιοι περνώντας απο το σημείο δεν φαίνεται να συγκινούνται απο το θέαμα επιλέγοντας να το προσπεράσουν, αφήνοντας τις δύο γυναίκες να μαλλιοτραβιούνται σε κοινή θέα.

Τελικά, κάποιοι νεαροί επεμβαίνουν και καταφέρνουν να τις χωρίσουν δίνοντας τέλος σε ένα θέαμα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τουριστικές περιοχές όπως το Φαληράκι στη Ρόδο, ή στα Μάλια της Κρήτης, όχι όμως και στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

protothema.gr

Δείτε το βίντεο: