Σάλος από νέο ροζ βίντεο υποψήφιας παίκτριας του GNTM!

Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα ερασιτεχνικά βίντεο με προσωπικές στιγμές πρωταγωνιστριών realities. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το πικάντικο βίντεο με παίκτρια του “Big Brother” και αυτό με πρώην παίκτρια του “Masterchef” και τρίτο κατά σειρά ροζ βίντεο μέσα σε λίγες μέρες έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά σε βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και δύο δευτερολέπτων είναι υποψήφια του GNTM 3, η οποία έφτασε μέχρι τα bootcamp αλλά δεν μπήκε στο σπίτι. Η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν φανταζόταν ότι η βιντεοσκόπηση των ερωτικών της περιπτύξεων με τον παρτενέρ της ( ο οποίος είναι αυτός που τη βιντεοσκοπεί με τη συναίνεσή της) θα έκαναν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο είναι γυρισμένο μέσα σε ένα μισοσκότεινο δωμάτιο.

Το ροζ βίντεο δεν έμεινε στη συσκευή του συντρόφου ή της ίδιας και κατέληξε να κυκλοφορεί από συσκευή σε συσκευή μέχρι που ανέβηκε στο διαδίκτυο. Δεν έχει γίνει γνωστό βέβαια ποιος ευθύνεται για τη διαρροή που εκθέτει σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου την καλλίγραμμη κοπέλα που θέλει να μπει στον χώρο του μόντελινγκ και πλέον προφανώς θα ζητήσει τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι κρύβεται πίσω από αυτό το μπαράζ διαρροών και αν πρόκειται για πρώην συντρόφους.

Espresso