Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ο 84χρονος «Καζανόβας» χωρίζει την 34χρονη σύντροφό του… για μικρότερη!

«Ο λύκος κι αν εγέρασε», «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι»… Ο θυμόσοφός ελληνικός λαός έχει από -τουλάχιστον- ένα ρητό για κάθε περίσταση, ωστόσο στην περίπτωση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ένα μόνο δεν αρκεί. Γνωστός… καρδιοκατακτητής, ακόμα και στα 84 χρόνια του, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός δεν διστάζει να εγκαταλείψει την 34χρονη σύντροφό του για μία… μικρότερη!

Πιο συγκεκριμένα, ο πάλαι ποτέ «Καβαλιέρε» χώρισε την Φραντσέσκα Πασκάλε έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής, όμως «παραμένουν φίλοι», όπως διευκρίνισε το πολιτικό κόμμα του, το Φόρτσα Ιτάλια, σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, την ώρα που ο νέος κορωνοϊός προκαλεί πανικό στην Ιταλία, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει στους 107.
Η Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία είχε εξομολογηθεί κάποτε σε συνέντευξή της ότι ζητάει κάθε μέρα από τον Μπερλουσκόνι να την παντρευτεί, φαίνεται ότι… ξαφνιάστηκε από την απόφαση αυτή του… αειθαλούς Μπερλουσκόνι και έκανε γνωστή την «έκπληξή» της, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica. «Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Του εύχομαι όλη την ευτυχία του κόσμου και ελπίζω ότι θα βρει κάποιον να τον φροντίζει, όπως έκανα εγώ» ήταν οι πρώτες της δηλώσεις.

Παντρεμένος ήδη δύο φορές, ο Μπερλουσκόνι φέρεται ότι… υπέκυψε στα θέλγητρα ενός 30χρονου μοντέλου, της Μάρτα Φασίνα, η οποία τυγχάνει να είναι και βουλευτής του κόμματός του. Οι λαϊκές εφημερίδες αναφέρθηκαν στη νέα σχέση του, κάνοντας την Φραντσέσκα Πασκάλε να δηλώσει στο περιοδικό «Novella 2000» πως η νεαρή βουλευτής κοιμάται στο σπίτι του Μπερλουσκόνι, απλώς και μόνο για να είναι άμεσα διαθέσιμη για… συνεδριάσεις.

Η Μάρτα Φασίνα

Ο νέος έρωτας του Μπερλουσκόνι «ήρθε στο φως» από… παπαράτσι, που φωτογράφισαν τον Ιταλό μεγιστάνα και τη νέα του «κατάκτηση» να αναχωρούν από ξενοδοχείο στην Ελβετία, συνοδευόμενοι από σκύλους που ανήκουν στον Μπερλουσκόνι και την Φραντσέσκα Πασκάλε. «Με διασκεδάζει να βλέπω ένα μέλος του Κοινοβουλίου να βγάζει βόλτα τον σκύλο μου. Όμως, αυτό δεν με ενοχλεί» σχολίασε «καυστικά» η Φραντσέσκα Πασκάλε.