Σε ετοιμότητα για σύγκρουση Ρωσίας – Τουρκίας: Η ρωσική αεροπορία έχει “λοκάρει” τα τουρκικά Koral στη Συρία! Πανέτοιμοι οι Ρώσοι ΚΟΜΑΝΤΟΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανησυχία στην Άγκυρα για την παρουσία Ρώσων Spetsnaz στη Συρία – Τα Koral πρώτος στόχος της Ρωσίας σε περίπτωση σύγκρουσης
Σοβαρές εξελίξεις έχουμε στο συριακό έδαφος μετά την αναφορά σε τουρκικά και διεθνή ΜΜΕ, ότι η ρωσική πολεμική αεροπορία έχει ήδη βάλει στην λίστα των στόχων της στη Συρία τα τουρκικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Koral, τα οποία είναι εκεί για να “επιτεθούν” ηλεκτρομαγνητικά στα ρωσικά μαχητικά.

Τα ίδια μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Άγκυρα έχει αναπτύξει συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Koral στο Ιντλίμπ για να αντιμετωπίσει τη ρωσική αεροπορία.

Εκεί αναφέρεται ότι η Ρωσία μπορεί να απειλήσει αυτή την τουρκική κίνηση και να στοχεύσει τα συστήματα αυτά.

Η Τουρκία στρέφεται στις ΗΠΑ: Ζητά εγκατάσταση Patriot στα σύνορα με Συρία κατά Ρώσων-Συριακού Στρατού
Το τουρκικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου KORAL και το Ηλεκτρονικό Σύστημα Υποστήριξης, το οποίο αναπτύχθηκε από την ASELSAN, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στη βιβλιοθήκη του καταχωρημένα τα χαρακτηριστά των συστημάτων όπως οι S-300 PMU, το Tor-M1, και το Buk-M1, κάτι που φυσικά γνωρίζει καλά η ρωσική πλευρά.

Είναι πολύ πιθανό, σε περίπτωση που αγριέψει η κατάσταση στην Ιντλίμπ, τα ρωσικά μαχητικά να εξουδετερώσουν με ειδική αποστολή τα τουρκικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, για ευνόητους λόγους.

Επίσης όπως προκύπτει από τα στοιχεία ξένων πρακτορείων ειδήσεων, για να αντιμετωπιστούν οι Σύριοι αντάρτες και οι τζιχαντιστές (αλλά και οι Τούρκοι κομάντος) σε Ιντλίμπ και Χαλέπι, η Ρωσία απέστειλε τις πλέον επίλεκτες δυνάμεις της στη Συρία.

Οι δυνάμεις αυτές, από τις πρώτες ώρες μιας πρόσφατης στρατιωτικής ειδικής επιχείρησης, κατενίκησαν τις ανώτερες αριθμητικά δυνάμεις του εχθρού καταστρέφοντας θωρακισμένα οχήματα και ανθρώπινο δυναμικό.

Πρόκειται για τους Σπετσνάζ της 98ης αερομεταφερόμενης μεραρχίας με έδρα το Πεσκόφ της Ρωσίας, η οποία είναι η πλέον επίλεκτη δύναμη για στρατιωτικές επιχειρήσεις των ρωσικών δυνάμεων στο εξωτερικό.

“Στις 14 Φεβρουαρίου μια τεθωρακισμένη μονάδα των φιλότουρκων ανταρτών, ξεκίνησε μια λυσσαλέα επίθεση στο συρορωσικό μέτωπο στην Ιντλίμπ.

Δύο τούρκοι νεκροί στην Ιντλίμπ – Ρωσική & Συριακή ΠΑ κονιορτοποίησαν τις ΤΕΔ & τους ισλαμιστές
Όταν οι αντάρτες εισήλθαν στην περιοχή των μαχών, δέχθηκαν αμέσως καταιγισμό βλημάτων πυροβολικού και πυραύλων εδάφους-εδάφους, που αμέσως οδήγησε σε βαριές απώλειες.

Σύμφωνα με ρωσική ανακοίνωση των μέσων ενημέρωσης της 16ης Φεβρουαρίου, μονάδα των Ρώσων φρουρών της 98ης αερομεταφερόμενης μεραρχίας εξουδετέρωσαν εκατοντάδες φιλότουρκους μαχητές και κατέστρεψαν περισσότερα από 20 τεθωρακισμένα οχήματα διαφόρων τύπων.

Μεταξύ αυτών ήταν τρία θωρακισμένα οχήματα ACV-15 που κατασκευάζονται στην Τουρκία. Όπως είναι γνωστό, το 98ο Αερομεταφερόμενο Τμήμα της ρωσικής φρουράς είναι μία από τις επίλεκτες γνωστές στρατιωτικές μονάδες του ρωσικού στρατού, ανέφερε ο ρωσικός τύπος.

Η πραγματική αποστολή όμως των Ρώσων Σπέτσναζ είναι οι Τούρκοι κομάντος που έστειλε ο Ερντογάν στο Ιντλίμπ, οι οποίοι μετά τη δημοσιοποίηση της παρουσίας των Ρώσων “συναδέλφων” τους, δεν αισθάνονται και πολύ καλά για ευνόητους λόγους.

pentapostagma.gr