Σκιαδαρέσης: «Ήμουν Ολυμπιακός και έγινα ΠΑΟΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα προκάλεσε η προ ημερών κατάθεση ψυχής του δημοφιλούς ηθοποιού , ο οποίος με τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του.
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, πως μικρός ήταν Ολυμπιακός, όμως, αποφάσισε να αλλάξει ομάδα όταν άρχισε να ανακαλύπτει την ιστορία και τις καταβολές του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ:

«Έγινα ΠΑΟΚτσής πριν από πολλά χρόνια με τη μεγάλη ομάδα του Κούδα. Γούσταρα εκείνη την ομάδα, με εντυπωσίασε η ιστορία της, λάτρεψα τον ΠΑΟΚ και έτσι αποφάσισα να αλλάξω ομάδα. Ήμουν Ολυμπιακός πρώτα, όχι φανατικός, και έγινα ΠΑΟΚτσής. Με εντυπωσίασε η ιστορία της προσφυγιάς, της φτωχολογιάς. Είδα κι εκείνο το ματς με τη Μπάγερν που αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Έβλεπα τη μπάλα που έπαιζε η ομάδα, γούσταρα πάρα πολύ και σιγά σιγά άρχισα να γίνομαι φανατικός. Είχα και κάποιους φίλους στη Θεσσαλονίκη, πήγα και 2-3 φορές στην Τούμπα, με εντυπωσίασε ο παλμός της κερκίδας, δεν θέλει και πολύ».

Για το αν έρχεται στην Τούμπα:

«Έχω πολλά χρόνια να έρθω. Συνήθως οι Κυριακές για εμάς είναι μέρα δουλειάς. Ακόμη και στη Θεσσαλονίκη όταν είμαι πάντα στις Κυριακές έχουμε παραστάσεις. Όποτε μπορώ βλέπω τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση. Όταν είμαι στο θέατρο πολλές φορές στα διαλείμματα ακούω τα ματς του ΠΑΟΚ από το ραδιόφωνο».

Για άλλους ΠΑΟΚτσήδες συναδέλφους του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε:

«Είμαστε κάμποσοι ΠΑΟΚτσήδες και πολλές φορές όταν έχουμε την ευκαιρία φτιάχνουμε και κλίμα στα παρασκήνια. Δεν θέλω να καρφώσω άτομα, ας το πουν οι ίδιοι αν θέλουν. Κάποιοι έχουν δηλωθεί από μόνοι τους. Είναι πολλοί γνωστοί Ηρακληδείς, Αρειανοί αλλά και ΠΑΟΚτσήδες, όπως ο Δημήτρης Μαυρόπουλος».

Για τον παίκτη που θεωρεί ίνδαλμα:

«Σε αυτή τη φάση είναι ο Βιεϊρίνια, αλλά έχουμε πολλούς, όπως ο Κρέσπο και άλλοι. Μου αρέσουν διάφοροι, δεν θέλω να πω ονόματα. Έχω ορισμένες αδυναμίες, αλλά ο αρχηγός είναι ίνδαλμα».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα:

«Υπάρχουν κάποιες ενστάσεις, αλλά δεν θέλω να το επεκτείνω, επειδή όλοι γινόμαστε λίγο προπονητές της εξέδρας και με τσαντίζει που όλοι έχουμε γνώμη. Ως ηθοποιός έχω μάθει να σέβομαι τον σκηνοθέτη. Το ίδιο και οι ομάδες πρέπει να σεβόμαστε τον προπονητή. Όσο είναι στον ΠΑΟΚ θα ακούμε τον προπονητή. Αν αποδειχθεί στο τέλος ότι ήταν λάθος, OK».

 

sportime.gr