Σοκ: Στην εντατική διασωληνωμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου του αδελφού, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο δικός μας Ανδρέας, νοσηλεύεται με πνευμονικό οίδημα στην εντατική…
Το βράδυ της Παρασκευής (3/1), ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον θάνατο του αδερφού του. Ο παρουσιαστής φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και είναι πιθανό να υποβληθεί σε στεφανιογραφία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (30/12) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και προσκύνησε τη σορό του αδερφού του, πριν γίνει η πολιτική κηδεία του. Το πρόσωπό του και τα δάκρυά του σε κάθε βήμα του μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Τα δύο αδέρφια ήταν πολύ δεμένα και αγαπιόντουσαν πολύ. Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά την είδηση του θανάτου, είχε δημοσιεύσει στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μία φωτογραφία με τον Θάνο Μικρούτσικο και είχε γράψει στην λεζάντα: «Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα».