ΣΟΚ στην πλατεία του Αγίου Θωμά στο Γουδή! Βγήκαν μαχαίρια! Τον «μακέλεψε» με 4 μαχαιριές στην καρδιά για τα μάτια μιας γυναίκας! (φωτο)

Την Τρίτη το βράδυ αλβανοί υπήκοοι συνεπλάκησαν στην πλατεία του Αγίου Θωμά στο Γουδή. Ένας άνδρας τραυματίας.

Αιματηρή …ενδοοικογενειακή σύρραξη έλαβε χώρα την Τρίτη το βράδυ στο Γουδή μεταξύ δύο Αλβανών μπροστά στα μάτια των περαστικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «ZografouNews» ο γαμπρός υπό την επήρρεια αλκοόλ μαχαίρωσε κοντά στην καρδιά τέσσερις φορές τον πεθερό του στη συμβολή Μικράς Ασίας και Φαραντάτων όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες.


Η αιτία σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν ήταν ούτε κληρονομικές ούτε οικονομικές. Ήταν απ ότι λένε για τα μάτια μιας γυναίκας.
Αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο «ZografouNews»Ήμουν μπροστά σε ότι συνέβη και δεν μπορώ να το πιστέψω. Με τον θύτη ήμασταν μαζί σε ένα καφενείο της περιοχής και πιναμε! Μάλιστα με κέρασε κιόλας. Ήταν ευδιάθετος. Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα συμβεί το τραγικό αυτό γεγονός. Τον μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου χωρίς έλεος. Δεν ξέρω τι είχε προηγηθεί.»

Στο σημείο έσπευσε σχεδόν αμέσως ασθενοφόρο και το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματά» σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας του Ζωγράφου.