Στον «αέρα» το πρωτάθλημα της Super League -Αναμένεται η οριστική απόφαση των διαιτητών!

Μέχρι το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς και συγκεκριμένα μέχρι τις 14:00 καλούνται να αποφασίσουν οι διαιτητές της Super League για το αν θα προχωρήσουν σε αποχή ή όχι.

Μετά την πρώτη ενημέρωση που είχαν οι Ελληνες διαιτητές αργά το βράδυ της Τρίτης για τη συνάντηση με ΕΠΟ, Superleague και ΚΕΔ, σήμερα το πρωί τους εστάλη και δεύτερο email από το άτυπο όργανό τους, το οποίο τους καλεί να ψηφίσουν για το αν θα εμμείνουν στην αρχική απόφασή τους να δηλώσουν κώλυμα (η απόφαση αφορούσε τη 17η και τη 18η αγωνιστική).

«Καλημέρα σας συνάδελφοι και καλή χρονιά.

Σε συνέχεια του χθεσινού μας e-mail σας αναφέρουμε τα κάτωθι: Στη χθεσινή συνάντηση οι εκπρόσωποι της Superleague μας ανέφεραν ότι οι 12 από τις 14 ομάδες δεν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και ανακοινώσεις, αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν για τις άλλες δύο. Δήλωσαν ότι θα κάνουν συνάντηση με τον κ. Σιμιτζόγλου για το θέμα.

Επίσης, δεν μπορούν να εγγυηθούν για την απόσυρση των ήδη υπαρχόντων μηνύσεων-μηνυτήριων αναφορών, κάτι που αποτελεί και κύριο αίτημα για να παίξουμε, σύμφωνα με την ομόφωνα απόφαση του σώματός μας (76/76).

Για άλλη μια φορά ζητήθηκε πίστωση χρόνου και υποσχέθηκαν μελλοντικά να προχωρήσουν σε ενέργειες, ώστε να θωρακίσουν τον Έλληνα διαιτητή σε παρόμοιες καταστάσεις. Επίσης , όσον αφορά τη γραμμή VAR ζήτησαν κι εκεί πίστωση χρόνου για να έρθουν σε επαφή με τους τηλεοπτικούς παρόχους και ότι είναι κοντά σε λύση. Συνεχίζουμε την αποχή μας ενωμένοι σε αυτό που αποφασίσαμε με 76 κωλύματα;

Αν κάποιος διαφωνεί, να στείλει μέχρι τις 14:00 την επιθυμία του για άρση του κωλύματος στο παρόν email. Ο λόγος που σας το ζητάμε εκ νέου είναι γιατί μεσολάβησε το ΔΣ της Superleague και θεωρούν ότι υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία και σας αναφέραμε».