Στο απόγειο η «κρουσματολογία» για να επιβάλλουν νέα γενική καραντίνα: Τα 1.547 νέα κρούσματα ασυμπτωματικά κατά 98%

Μετά τα 1.547 κρούσματα, η κυβέρνηση ετοιμάζει ολικό lockdown, το οποίο αναμένεται να «πνίξει» τελειωτικά τους Έλληνες πολίτες.

Μόνο οι ανατολικές πρώην κομμουνιστικές χώρες της ΕΕ στις οποίες επίσης υπήρχε υποχρεωτικός εμβολιασμός για την φυματίωση (καθοριστικό στοιχείο) συναγωνίζονται την Ελλάδα σε χαμηλό επίπεδο κρουσμάτων και θανάτων.

Η θνητότητα των κρουσμάτων είναι πραγματικά ασήμαντη στην Ελλάδα: Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω!

Τώρα πόσοι από τους 600 ανθρώπους που έχουν αποβιώσει και είχαν κορωνοϊό, πέθαναν εξ αυτού ή θα απεβίωναν έτσι ή αλλιώς, είναι ένα ερώτημα στο οποίο κανείς δεν απαντά.

Περί τις 100.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην Ελλάδα από την 1/1/2020 από διάφορες αιτίες, αλλά όλα τα «φώτα» είναι σε αυτούς τους 600 που έχουν με κορωνοϊό.

Δείτε τον παρακάτω επίσημο πίνακα. Το μόνο που αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο είναι τα κρούσματα. Οι θάνατοι (έστω αυτών των υπέργηρων και νοσούντων από άλλες ασθένειες συμπολιτών μας) είναι σταθερός!

Και το διάγραμμα το επιβεβαιώνει και η ημερήσια καταγραφή:

Mία ευθεία γραμμή οι θάνατοι, κατακόρυφη άνοδος των κρουσμάτων! Ποιος είπε ότι έχουν σχέση; Το 70-80% του παγκόσμιου πληθυσμού θα νοσήσει αν δεν εμβολιαστεί. Και το 98-99% θα είναι ασυμπτωματικοί!

Πρακτικά, οδεύουμε προς νέα πανελλήνια καραντίνα.

Μάλιστα οι «ειδικοί» λοιμωξιολόγοι οι οποίοι έχουν μεταβληθεί σε κυβερνήτες της χώρας, πραγματοποιούν σύσκεψη αυτή την ώρα στην οποία αναμένεται να αποφασίσουν, αρχικά τα παρακάτω μέτρα:

  • Να μπει νωρίτερα η Θεσσαλονίκη στο επίπεδο 4 (μερικό lockdown) 
  • Περιορισμός κυκλοφορίας στην Αθήνα
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας στις 21:00 το βράδυ και μία στις 22:00 το βράδυ

Η κυβέρνηση τις αμέσως επόμενες ημέρες το ολικό lockdown σε ολόκληρη τη χώρα, το οποίο θα καταστρέψει εντελώς όχι απλώς την ότι έχει απομείνει από την δύσμοιρη οικονομία και εκατομμύρια Έλληνες, αλλά και το μέλλον μιας ακόμα γενιάς Ελλήνων μετά την γενιά των Μνημονίων.

Το «όριο» που έχει βάλει η κυβέρνηση για το γενικό lockdown είναι τα 2000 κρούσματα, με την «κρουσματολογία» να συνεχίζεται περισσότερο ως «πλύση εγκεφάλου» παρά ως πραγματικό πρόβλημα υγείας, αφού το 98% των κρουσμάτων είναι ασυμπτωματικοί.

Κάποια άλλα πιθανά μέτρα που «έρχονται« είναι το κλείσιμο της εστίασης από τις 21:00 και η απαγόρευση εξόδου από τις «πορτοκαλί περιοχές».

Σε τέσσερις ανέρχονται πλέον οι περιοχές που έχουν περάσει στο κόκκινο επίπεδο συναγερμού. Μετά την Κοζάνη και την Καστοριά, στο επίπεδο 4 του επιδημιολογικού συναγερμού περνούν από αύριο τα ξημερώματα και τα Ιωάννινα καθώς και οι Σέρρες, ενώ σύντομα φαίνεται πως θα μπουν και Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη.

Υπενθυμίζεται ότι για τις κόκκινες περιοχές τα μέτρα που ισχύουν προσομοιάζουν σε lockdown, με υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, αναστολή των αθλητικών και πολιτιστικών οργανώσεων, των καταστημάτων εστίασης. Πρόσφατα εξαιρέθηκαν της αναστολής τα καταστήματα λιανεμπορίου τα οποία συνεχίζουν να λειτουργούν και στις κόκκινες περιοχές. Επίσης, απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός Περιφερειακής Ενότητας.


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τη Τετάρτη, 1547 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, 419 από αυτά εντοπίστηκαν στην Αττική, ενώ τα 384 στη Θεσσαλονίκη. 

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: 

«Σήμερα ανακοινώνουμε 1547 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 78 συνδέονται με γνωστές συρροές και 52 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 34299, εκ των οποίων το 55.3% άνδρες.

4003 (11.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 12552 (36.6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

108 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 34 (31.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 93.5%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 280 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 10 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 603 θανάτους συνολικά στη χώρα. 228 (37.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω»

pronews.gr