Στο στόχαστρο της Αστυνομίας και τρίτος δράστης – Πού στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο! (βιντεο)

«Σαρώνουν» τις κάμερες ασφαλείας οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά του Στέφανου Χίου, προκειμένου να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία και να πλησιάσουν τους δράστες.

Εν τω μεταξύ, στο φως της δημοσιότητας ήρθε από το «Μακελειό» ένα νέο βίντεο, το τρίτο στη σειρά, το οποίο κατέγραψε άλλη κάμερα ασφαλείας.

Όπως φαίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο της απόπειρας δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου, υπήρχε και τρίτος δράστης, ο οποίος είχε αναλάβει ρόλο «τσιλιαδόρου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το χρονικό της επίθεσης

Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του αργά το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία και με όσα είπε αρχικά το ίδιο το θύμα στους αστυνομικούς, ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, τον πλησίασε από την πλευρά του οδηγού την ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει στον λαιμό και μία δεύτερη στα πλευρά, αρκετά κοντά στο στήθος.

chios-stefanos-epithesh-7

chios-stefanos-epithesh-6

chios-stefanos-epithesh-2

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συζύγου του υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός και φωνές, τις οποίες η γυναίκα άκουσε από το διαμέρισμα και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει.

Στο μεσοδιάστημα όμως, ο δράστης πυροβόλησε και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έφυγε από το σημείο με κάποιον συνεργό του.

newsbomb.gr