Στ.Κραουνάκης για Τ.Χριστοδουλοπούλου: «Θα την έστελνα στο…» – Τι είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης για τον Π.Πολάκη! (Βίντεο)

Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Για την Ελλάδα» με του Σπύρου Χαριτάτο ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον Παύλο Πολάκη αλλά και την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης τον περασμένο Φεβρουάριο είχε υπερασπιστεί δημόσια τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για το ζεϊμπέκικο που είχε χορέψει στο κέντρο όπου εμφανιζόταν.

Στις νέες του δηλώσεις ο κ. Καραουνάκης αναφερόμενος στη φιλία που διατηρεί με τον Παύλο Πολάκη είπε τα εξής: «Ο Πολάκης δεν είναι ο μόνος από την κυβέρνηση που είναι φίλος μου και που αγαπώ. Παρόλο που και στην κυβέρνηση και στον κόσμο είναι γνωστό ότι δεν είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν έχει να κάνει, έχω φίλους και στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΙΝΑΛ. Είναι γνωστό που ψηφίζω. Ακόμα και εκεί όντας μη – κομματόσκυλο έχω το δικαίωμα να κρίνω και βλέπω και εκεί πράγματα που δεν μου αρέσουν καθόλου» και συνέχισε: «Είμαστε πατριώτες με τον Πολάκη, έχω μια συγγένεια σε σχέση με τον θυμό του χωρίς να σημαίνει αυτό ότι συμφωνώ εφ’ όλης της ύλης στον τρόπο που αντιδρά. Ο Πολάκης και με εχθρούς από μέσα από την κυβέρνηση ήταν ο άνθρωπος που με πείσμα έβαλε μπροστά να ανοίξουν οι φάκελοι της διαπλοκής. Κι αν κάτι με πληγώνει είναι ότι όλοι αυτοί τους οποίους δεν ήθελα να ξαναδώ μπροστά μου, τους ξαναβλέπω και κουνάνε και το δάχτυλο στον κόσμο, όπως ο Σημίτης ας πούμε. Ευτυχώς, ο τρόπος που είπα ότι συμπαθώ, ήταν αυτός. Αυτός ο άνθρωπος έβαλε πλάτη να ανοίξουν οι φάκελοι της διαπλοκής. Και κατά τη γνώμη μου πέτυχε κατά ένα ποσοστό».
Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε και στα τελευταία γεγονότα με την Τασία Χριστοδουλοπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα την έστελνα στο Βλαδιβοστόκ. Όχι συγγνώμη, στο Βλαδιβοστόκ θα την έστελνα. Πρόκειται για μεγάλη γελοιότητα. Εκθέτει την κυβέρνηση, εκθέτει αριστερούς ανθρώπους που είναι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μεγάλη ντροπή αυτό που έκανε… Μη με βάλετε στα πολιτικά…».