Συνελήφθη ο εμπρηστής της Εύβοιας!

Και αφέθηκε ελεύθερος!

Ο εμπρηστής της Εύβοιας, ο άνθρωπος που κατηγορείται για όλες τις φωτιές που έχουν μπει φέτος στην Εύβοια, συνελήφθη το 2018 για 9 εμπρισμούς στο σύνολο!.

Οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), σε συνεργασία με υπαλλήλους του Ανακριτικού τμήματος της Π.Υ Χαλκίδας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνέλαβαν τον 32χρονο ημεδαπό, ως υπαίτιο εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση, για εννέα  πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε δασικές εκτάσεις του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Ο 32χρονος φαίνεται ότι είναι αυτός που είχε βάλει και την τελευταία μεγάλη φωτιά στην Εύβοια και είναι κάτοικος της περιοχής Σταυρού.

Ελέυθερος ο 32χρονος άνδρας απο την τοπική κοινότητα του Σταυρού του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων ο οποίος συνελήφθη στις 25/8/18 με την κατηγορία του εμπρησμού για την καταστροφική φωτιά στο Κοντοδεσπότι αλλά και για άλλες 8 φωτιές

Η υπόθεση με τους 9 εμπρησμούς εκδικάστηκε στα Δικαστήρια Χαλκίδας και συγκεκριμένα στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Εύβοιας, όπου το δικαστήριο τον καταδίκασε για 2 εμπρησμούς σε φυλάκιση δύο ετών και τριών μηνών με τριετή αναστολή, ενώ για τους άλλους 7 αθωώθηκε.