ΤΗΕ VOICE: Εκπληκτική η μαθήτρια του Σταμάτη Γονίδη, Ερωφίλη Τζάνου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ερωφίλη Τζάνου καταγεται απο τον Άγιο Νικολαο Κρητης αλλα μενει στη Νικαια-Πειραια! Εχει σπουδασει βρεφονηπιοκομος! Η πρωτη της επαφη με τη μουσικη ηταν στα 11 οπου ξεκινησε κλασικο πιανο κ χορωδιακο τραγουδι.

Στα 15 της εμφανιστηκε στο ΜΕGA στην εκπομπη «Να η ευκαιρία!» οπου κ απεσπασε τη μεγαλυτερη βαθμολογια απο τον Ιασωνα Τριανταφυλλιδη!

Απο τα 18 της ασχολειται με το λαικο τραγουδι και έχει συνεργαστεί με Μ Χριστοδουλοπουλο,Ευδοκια,Γ Δασκουλιδη,Ε Καρουσακη,Μ Παλλη,Διαμαντη,Διονυσιου,Χρ Αντωνιαδη,Θ Καλλιρη!

Το 2008 ηρθε η προταση απο το Θέα -Θ Πετρελης,Ν Οικονομοπουλος,Β Αδαμαντοπουλου κ Γ Τσαλικη, οπου εκει αρχισε ουσιαστικα η πορεια της στις μεγαλες πιστες της Αθηνας!

Το 2009 εμφανιζεται για ενα χρονο στο πλευρο του Ν Βερτη! Τον Αυγουστο του 2010 εμφανιζεται με τον Στ Γονιδη μια συνεργασια σταθμος καθως ο ιδιος ειδε κατι ιδιαιτερο σ αυτο το κοριτσι και ετσι αρχισε μια σχεση δασκαλου μαθητριας οπως η ιδια χαρακτηριζει!

Τον Φεβρουαριο του 2011 δηλωνει συμμετοχη στο GREEK IDOL-στη πρωτη οντισιον τραγουδαει το τραβα σκανδαλη-οπου και καταφερε με το ταλεντο της να πετυχει να μπει στα live και να παρει την εκτη θεση αναμεσα σε 5000 υποψηφιους!

Δείτε τη συμμετοχή της στο «The Voice» που μάγεψε το κοινό: 

Τώρα μπορείτε να την απολαύσετε κάθε Παρασκευή και Σαββάτο στο «Ρετρό» στην Καισαριανή μαζί με τον Ηλία Γκρεκό