Τον έβαλαν σε καταψύκτη γιατί νόμιζαν ότι πέθανε, αλλά ξύπνησε ζωντανός μετά από 24 ώρες! (BINTEO)

Σοκ προκαλεί ένα περιστατικό το οποίο έγινε στην Ινδία με έναν 74χρονο, ο οποίος παρότι μπήκε σε έναν καταψύκτη για 24 ώρες ήταν ακόμα ζωντανός.
Ένα πραγματικά ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα, τις τελευταίες μέρες στην Ινδία όπου μία οικογένεια τοποθέτησε ζωντανό σε έναν καταψύκτη τον 74χρονο παππού καθώς θεωρούσαν ότι είχε πεθάνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC η οικογένεια υποστήριξε ότι τον θάνατο του ηλικιωμένου άντρα, τον ανακοίνωσε μια ιδιωτική κλινική, η οποία ωστόσο δεν έχει προσκομίσει κάποιο πιστοποιητικό σχετικά με τον θάνατό του.

Την περασμένη Τρίτη (13/10) έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, η υπηρεσία η οποία είχε αναλάβει την ταφή. Ωστόσο όταν άνοιξε τον καταψύκτη την περίμενε κάτι το οποίο δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε να συμβεί καθώς ο 74χρονς, που ήταν μέσα σε αυτόν ήταν ακόμα ζωντανός και κινούταν.

Μετά την απρόσμενη αυτή εξέλιξη ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία με την σειρά της μετέφερε τον ηλικιωμένο στο πιο κοντινό νοσοκομείο, όπου και κατέληξε τελικά την Παρασκευή (16/10).

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στην κατάθεση, που έδωσε στην Αστυνομία η οικογένεια ανέφερε ότι: «έδρασε βιαστικά και ανεύθυνα, με αποτέλεσμα να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή».

Από την πλευρά του ο διευθυντής της τοπικής Αστυνομίας ανέφερε πως η οικογένεια κάλεσε έναν τοπικό νεκροθάφτη, ενώ μεταξύ άλλων ενημέρωσε και τους συγγενείς για την κηδεία, που θα γινόταν την Τρίτη (13/10).

Ο 74χρονος ζούσε με τη σύζυγό του, τις δύο του κόρες και τον αδερφό του, ενώ ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί το πως ο ίδιος κατάφερε να επιζήσει για 24 ώρες μέσα στον καταψύκτη.