Το Ούζο Βαρβαγιάννη ξεχώρισε ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα στο διαγωνισμό των Superbrands

Η εταιρεία Βαρβαγιάννης ξεχώρισε στην εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019  που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής, κατακτώντας τη διάκριση της Κορυφαίας Εταιρικής Επωνυμίας στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Βαρβαγιάννης, ένας εκ των διαχειριστών και ιδιοκτήτης της Ι. ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ, δήλωσε σχετικώς: «’Όταν μια εταιρεία με τόσο ξεχωριστή ιστορία 160 χρόνων, βραβεύεται ως κορυφαία Ελληνική επωνυμία για το 2018-19 στον κλάδο της από τον  παγκόσμιο φορέα Corporate Superbrands με διεθνή αναγνώριση και προδιαγραφές, πιστοποιεί το μέλλον. Η βράβευση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ανταμοιβής του έργου των πέντε γενεών της οικογένειάς μας που μέχρι σήμερα διοικούν την εταιρεία, αλλά και μετουσίωση του μελλοντικού οράματος σε πράξη από την 6η γενιά».

Αξίζει να τονιστεί ότι, για την ανάδειξη των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019, ανάμεσα στις οποίες βρέθηκε και το Ούζο Βαρβαγιάννης, προηγήθηκε αξιολόγηση σχετικής κριτικής επιτροπής που είχε καταρτιστεί από το διαγωνισμό καθώς και δημοσκόπηση της κοινής γνώμης.