Το beach bar στα Σύβοτα, ο αστυνομικός θαμώνας με τον κορωνοϊό και οι τρεις θετικοί αξιωματικοί!

Από το beach bar φέρονται να πέρασαν δεκάδες αστυνομικοί της ΑΔ Ιωαννίνων ανάμεσα τους και πολλοί υψηλόβαθμοι που τώρα εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν είναι φορείς

Το beach bar στα Σύβοτα, ο αστυνομικός θαμώνας με τον κορωνοϊό, ο συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και η απολύμανση και οι τρεις αξιωματικοί που βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.  Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία μιας υπόθεσης που διαδραματίζεται την τελευταία εβδομάδα σε δυο νομούς της Δυτικής Ελλάδας και προκάλεσαν την άμεση κινητοποίηση των αρχών.

Όλα ξεκίνησαν την εβδομάδα του δεκαπενταυγουστου. Αστυνομικός εκτος υπηρεσίας θαμώνας γνωστού beach bar της περιοχής, μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού.

Αργά το βράδυ της Κυριακής τα αποτελέσματα που βγήκαν από το εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωανννίνων έδειξαν ότι ο αστυνομικός είναι θετικός. Αμέσως ενημερώθηκε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου και η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, έγινε απολύμανση στους χώρους ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτισης και η εξέταση των υπολοίπων αστυνομικών.

Οι πληροφορίες λένε οτι εκτός απο τον συγκεκριμένο αστυνομικό, θαμώνα του beach bar άλλοι τρεις αξιωματικοι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19. Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν οτι το συγκεκριμένο χρονικό διαστημα απο το beach bar πέρασαν δεκάδες αστυνομικοί της ΑΔ Ιωαννίνων ανάμεσα τους και πολλοί υψηλόβαθμοι που τώρα εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν είναι φορείς κορωνοϊού.