Τραγωδία στα Ψαχνά: Στην αγκαλιά των γονιών του άφησε την τελευταία του πνοή το άτυχο αγοράκι!

«Δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το ξαφνικό χαμό του μικρού μας Πάρη» λέει ο δήμαρχος – Αύριο στις 15:00 η κηδεία
Πάγωσε η τοπική κοινωνία των Ψαχνών από τον θάνατο του μόλις 2,5 ετών αγοριού που διακομίστηκε σήμερα τα ξημερώματα νεκρό στο νοσοκομείο πιθανών από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το αγοράκι το τελευταίο διάστημα δεν αισθανόταν καλά και παραπονιόταν στους γονείς του για πόνους που είχε στο αυτί του ωστόσο κανένας από τους γιατρούς που είχε εξετάσει το παιδί δεν είχε διαπιστώσει από πού προέρχονται οι πόνοι και το αίσθημα κόπωσης που ένιωθε.

Τραγική ειρωνεία είναι πως χθες, λίγες ώρες πριν το αγοράκι αφήσει την τελευταία του πνοή, είχε πάρει εξιτήριο από παιδιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών όπου και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις δίχως να προκύψει κάτι ανησυχητικό.

Έτσι η οικογένεια επέστρεψε στο χωρίο Μακρυμάλλη όπου είναι η μόνιμη κατοικία τους. Τα ξημερώματα όμως το παιδάκι κατά πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά των γονιών του.

Οι γονείς σε κατάσταση σοκ άρπαξαν το παιδί που είχε χάσει τις αισθήσεις του και έτρεξαν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών προκειμένου να δοθούν στον μικρούλη οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όμως ήταν ήδη αργά.

Η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσαπίων, Γιώργος Ψαθάς μιλά στο protothema.gr για το ξαφνικό χαμό του τετράχρονου Πάρη.

«Δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το ξαφνικό χαμό του μικρού μας Πάρη. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει αύριο στις 15.00 στο χωριό Μακρυμάλλη. Πραγματικά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, οι γονείς είναι απαρηγόρητοι γιατί δεν είχαν άλλο παιδάκι. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη γιατί ο πόνος τους αυτή τη στιγμή είναι μεγάλος. Δυστυχώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει» λέει στο protothema.gr ο Γιώργος Ψαθάς.