Φρίκη στα Τρίκαλα: Πατέρας βίαζε τη μια κόρη του και ασελγούσε στην άλλη

Η κόλαση που ζούσαν εδώ και δέκα χρόνια τα δυο κορίτσια τελείωσε, μετά από καταγγελίες που υποβλήθηκαν στην Ασφάλεια

Τον δρόμο για τις φυλακές στο Φελλί Γρεβενών πήρε μετά την απολογία του στον ανακριτή ένας 44χρονος από χωριό της Φαρκαδόνας Τρικάλων, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά την 18χρονη (σήμερα) κόρη του και ασελγούσε στη μικρότερη ηλικίας 12 χρόνων! Η κόλαση που ζούσαν εδώ και δέκα χρόνια τα δυο κορίτσια τελείωσε, μετά από καταγγελίες που υποβλήθηκαν στην Ασφάλεια.

Ο αδίστακτος αιμομίκτης, ο οποίος μέχρι πρότινος εργάζονταν σε ΚΔΑΠ της πόλης, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφάλειας, βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Τρικάλων. Μάλιστα, φέρεται να ομολόγησε τον βιασμό της μεγαλύτερης κόρης του και ισχυρίστηκε προκλητικά πως… εκείνη “το ήθελε”! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 18χρονη πλέον κοπέλα ζούσε έναν εφιάλτη, καθώς από πολύ τρυφερή ηλικία έπεφτε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του ίδιου της του πατέρα, μέσα στο σπίτι τους. Στη μικρότερη, μόλις 12 ετών, ο αδίστακτος 44χρονος φέρεται να έκανε μόνο ασελγείς πράξεις.

Το δράμα των δυο κοριτσιών ήρθε στο φως στα μέσα Οκτωβρίου, όταν η μητέρα τους συνόδευσε τη μεγαλύτερη σε δίκτυο συμβουλευτικών κέντρων στα Τρίκαλα και αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 8 χρόνων! Μετά τις αποκαλύψεις, η μητέρα έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον εν διαστάσει -πλέον- σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, τα δυοκορίτσια εξετάστηκαν ψυχολόγο.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων απήγγειλε κατηγορίες στον 44χρονο για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κατά συρροή άπαξ και κατ’ εξακολούθηση. Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης είχε συλληφθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες για παράβαση του νόμου περί όπλων, αφού στο σπίτι που νοίκιαζε στη Λάρισα κατασχέθηκαν τέσσερα ξιφίδια και τρία φυσίγγια, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.