ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΣΟΚ! Δείτε το άψυχο σώμα της αστροφυσικού στο σημείο της τραγωδίας

Στο σημείο όπου βρέθηκε θα παραμείνει τη νύχτα η σορός της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο σε χαράδρα στην Ικαρία.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η περιοχή έχει αποκλειστεί και φυλάσσεται, ενώ σήμερα το πρωί θα μεταβούν από την Αθήνα, ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει αυτοψία επί τόπου, και να ερευνηθεί ο χώρος του συμβάντος.

Την ίδια στιγμή μια φωτογραφία που απεικονίζει το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας είδε το φως της δημοσιότητας. Στην φωτογραφία διακρίνεται η 34χρονη ενώ δίπλα της είναι ένας από τους βράχους που αποκολλήθηκε από το βουνό.

Yπενθυμίζεται ότι η 34χρονη, βρέθηκε πλακωμένη από βράχο μέσα σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Εξετάζεται η εκδοχή να έπεσε, είτε κατά τη διάρκεια κατάβασης ή κατά τη διάρκεια ανάβασης μαζί με τον βράχο που την καταπλάκωσε.

Ωστόσο, για τα ακριβή αίτια θανάτου θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής μετά τη νεκροψία και νεκροτομή που θα γίνει πιθανότατα στην Αθήνα, όπου θα μεταφερθεί η σορός μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας.