ΦΩΤΟ – ΣΟΚ κανει το γύρο του διαδικτύου! Ο Τούρκος ηθοποιός “Φτερωτός Θεός” με ρίζες από την Αλβανία και τα Σκόπια, υψώνει το μεσαίο δάχτυλο μπροστά στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

ΣΟΚ με την φωτογραφία που κάνει αυτήν την ώρα το γύρο του διαδικτύου

Αν η φωτογραφία δεν είναι μοντάζ τότε υπάρχει σοβαρό θέμα.

Με μια πρόχειρη έρευνα στα κοινωνικά του δίκτυα. Ο ηθοποιός, δεν έχει δημοσίευση εκεί την συγκεκριμένη εικόνα.

O τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ κάλεσε στην Ελλάδα τον πρωταγωνιστή του σήριαλ “Φτερωτός Θεός” ο οποίος ονομάζεται Can Yaman και γεννήθηκε στην Τουρκία ενώ έχει ρίζες τόσο από την Αλβανία όσο και από τα Σκόπια.

Ο ηθοποιός που σύμφωνα με το βιογραφικό του έχει και πτυχίο δικηγόρου βρέθηκε για δυο ημέρες στην Αθήνα, διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο και επισκέφθηκε την Ακρόπολη, έδωσε κάποιες συνεντεύξεις, ενώ φωτογραφήθηκε με πλήθος από θαυμάστριές του οι οποίες έσπευσαν τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο πάρτυ γνωριμίας μαζί του που έγινε στο Διόνυσος Zonars.

Oι φωτογράφοι τον ακολούθησαν σε κάθε του βήμα ακόμη και όταν επισκέφθηκε τον ιερό βράχο της Ακρόπολης όπου και τραβήχτηκε μια φωτογραφία η οποία μας έκανε να αισθανθούμε πολύ άβολα όταν την είδαμε. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο με φόντο την ελληνική σημαία

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κίνησή του αυτή δεν ήταν σκόπιμη και ότι απλώς το κλικ έγινε σε μια φάση που εκείνος αυθόρμητα πήγαινε πχ να σηκώσει τα γυαλιά ηλίου που έπεφταν στο πρόσωπό του. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα της εικόνας μας έφερε σε αμηχανία αφού το μόνο που επιθυμούμε ως έθνος με τη γειτονική χώρα είναι σεβασμός, ειρήνη και καλή γειτονία.