ΧΑΜΟΣ με Τάσσιο και Μπάστα στο “Τεν Τεν”! Στα… γούστα και ο πατέρας του Δ.Καρρά, ιδιαίτερος του βουλευτή Οικονόμου της ΝΔ! (ΦΩΤΟ ΑΛΕΡΤ)

To Τεν Τεν άνοιξε τις πόρτες του ευλαβικά και με όλα τα μέτρα ασφαλείας και έκανε πανικό στην πρεμιέρα του την Παρασκευή 26/06

O Γιάννης Τάσσιος και η Σάσα Μπάστα σε ένα άκρως καλοκαιρινό και ξεσηκωτικό λαϊκό πρόγραμμα που τα έχει όλα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μαζί με την ομάδα τους τον Αλέξη Νείρο, τον Νίκο Φλωρινιώτη και την Κατερίνα Μακρή. Μαζί τους και τα κορίτσια η Αλεξάνδρα Τζουνάκα και η Νταιάνα Σακιάν πιο καυτές απο ποτέ.

Η Σάσα Μπάστα πιο καυτή απο ποτέ και σέξυ με την υπέροχη παρουσία της ξεσηκώνει τους θαμώνες.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου το Τεν Τεν έκανε πρεμιέρα και χτύπησε “κόκκινο” στη διασκέδαση. Ο φωτογραφικός φακός “τσίμπησε” πρώτο τραπέζι πίστα και τον γοητευτικό πατέρα του Δημήτρη Καρρά (δουλεύει στο ιδιαίτερο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου), Τάκη Καρρά (μάνατζερ του Γιάννη Τάσσιου).

Τον βλέπετε να διασκεδάζει με την ψυχή του φορώντας ένα καπέλο τζόκευ και έχοντας στην αγκαλιά του την τραγουδίστρια Έλενα Στάθη. Ο φακός τους απαθανάτισε σε μια τρυφερή στιγμή διασκέδασης.