Χαμός με Μπογδάνο! «Έδωσε» το όνομα του επόμενου ΠτΔ και προκάλεσε την οργή του ΣΥΡΙΖΑ…(ΕΙΚΟΝΑ)

Μία ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook είδηση σύμφωνα με την οποία ο Λουκάς Παπαδήμος είναι το φαβορί για την ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας κάνοντας το εξής σχόλιο: «ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ η ζωή».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει την πλήρη ευθύνη που τον ανέχεται

Η αντίδραση της Κουμουνδούρου ήταν έντονη καθώς με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη. «Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο σχόλιο ο νυν βουλευτής της ΝΔ είχε απολυθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, ο τότε παρουσιαστής – και ενώ ο κ. Παπαδήμος βρισκόταν ακόμα στο νοσοκομείο, μετά την τρομοκρατική επίθεση που είχε δεχθεί – δήλωσε: «Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι δεν έχει πάει να του πει ένα γεια». Η δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΚΑΪ ζήτησε συγγνώμη για τις «ανάρμοστες αναφορές» και λίγο αργότερα απέλυσε τον Κ. Μπογδάνο…