Χρυσοχοΐδης για Λιάκο (ΣΥΡΙΖΑ): Ποιος άφρων ισχυρίζεται ότι θα έκαιγε και αυτός τη Μόρια; Τυφλός φανατισμός!

Στον καθηγητή Αντώνη Λιάκο, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που τάχθηκε υπέρ των Αφγανών που πυρπόλησαν τον καταυλισμό της Μόριας, απαντά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Μάλιστα, ο κ. Χρυσοχοϊδης χαρακτηρίζει τον Αντώνη Λιάκο που δήλωσε ότι αν ήταν και αυτός 16-17 χρονών θα έβαζε και αυτός φωτιά, «άφρωνα» τονίζοντας ότι «ο φανατισμός τυφλώνει, ο ανορθολογισμός τρομάζει κι η ανευθυνότητα περισσεύει», με τέτοιες δηλώσεις.

Εγραψε συγκεκριένα ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης για τον Αντώνη Λιάκο στο facebook
Απάντηση στην ανάρτηση του καθηγητή Α.Λιάκου
Το κάψιμο της #Μόριας έχει εκθέσει 30.000 ντόπιους και 15.000 πρόσφυγες σε αυξημένο κίνδυνο κορωνοϊού. Έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα δημόσιας τάξης έως και εθνικής ασφάλειας. Έχει αφαιρέσει την δυνατότητα περίθαλψης και διοικητικής μέριμνας των αιτούντων άσυλο. Κόστισε και κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια σε ευρώ, απασχολεί σημαντικούς ανθρώπινους και διοικητικούς πόρους του κράτους.
Ποιος άφρων λοιπόν ισχυρίζεται πως θα έκαιγε κι αυτός τη Μόρια; Ο φανατισμός τυφλώνει, ο ανορθολογισμός τρομάζει κι η ανευθυνότητα περισσεύει με τέτοιες δηλώσεις: «͟.͟.͟.͟κ͟ι͟ ͟ε͟γ͟ώ͟ ͟φ͟ω͟τ͟ι͟ά͟ ͟θ͟α͟ ͟έ͟β͟α͟ζ͟α͟»͟ του καθ. Λιάκου (ΣΥΡΙΖΑ).