Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αντιστέκονται στις εντολές κυβέρνησης & λοιμωξιολόγων: Κατέβασαν τη μάσκα & φίλησαν τον σταυρό! (βίντεο)

Κάποιοι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι στάλθηκαν από κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους να φυλούν τους ναούς την Άγια ημέρα των Θεοφανίων για να μην προσευχηθούν οι πιστοί, αψήφησαν -εν μέρη- τις εντολές και κατέβασαν τις μάσκες για να φιλήσουν τον σταυρό.

Στο παρακάτω βίντεο, που καταγράφηκε το πρωί της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου ανήμερα των Θεοφανίων, θα δείτε έναν ιερέα τον Άγιο Πολύκαρπο Θεσσαλονίκης ο οποίος ραντίζει με αγιασμό τους αστυνομικούς αλλά και τα περιπολικά τους.

Ο ιερέας, όπως θα δείτε, δεν ραντίζει με αγιασμό μόνο τους άνδρες της Αστυνομίας, αλλά και τα οχήματά τους με τους αστυνομικούς να του ανοίγουν τις πόρτες προκειμένου να τα αγιάσει και στο εσωτερικό τους.

Από το περιστατικό ωστόσο, ξεχώρισε ένα στιγμιότυπο στο οποίο μια γυναίκα αστυνομικός από περιπολικό που μόλις είχε καταφθάσει προκειμένου να λάβει και αυτό τον αγιασμό, να κατεβάζει την μάσκα της και να φιλάει τον σταυρό που κρατούσε ο ιερέας στο χέρι του, κάτι που έκανε και ένας άλλος αστυνομικός λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει την μάσκα προστασίας του.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου αρνήθηκε να φιλήσει τον σταυρό στη δοξολογία του νέου έτους.