Έγκλημα στο Περιστέρι: Με σακούλα στο κεφάλι τον αποτελείωσε αφού πρώτα τον είχε χτυπήσει με μανία στον τοίχο – Πως έγινε το φρικτό έγκλημα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία στο Περιστέρι. Πως οι δύο φίλοι που έπασχαν από ψυχικά νοσήματα οδηγήθηκαν στον καυγά και στο αποτρόπαιο έγκλημα

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το φρικτό έγκλημα στο Περιστέρι φέρνει στο φως της δημοσιότητας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του AlertTv που επικοινώνησε άμεσα με αστυνομικές πηγές που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές ο 36χρονος δράστης φιλοξενούσε το 34χρονο θύμα στο σπίτι του στην οδό Αγραφιώτου στο Περιστέρι. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου οι δύο φίλοι που έπασχαν από ψυχολογικά προβλήματα συγκατοικούσαν.

Του τύλιξε το κεφάλι με μια σακούλα και το χτύπησε με μανία στον τοίχο

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο δράστης το θύμα του επιτέθηκε και για να αμυνθεί τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο ενώ του πέρασε και μία σακούλα στο κεφάλι και εν συνεχεία τον πήρε και του χτύπησε με μανία το κεφάλι στον τοίχο!

Όλα αυτά τα έκανε για να σωθεί αφού ο δράστης ισχυρίζεται πως δέχθηκε αναίτια επίθεση από το θύμα. Αμέσως μόλις ο 36χρονος δράστης αντιλήφθηκε πως ο φίλος του ήταν νεκρός τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση (100) και τους είπε πως σκότωσε τον φίλο του γιατί δεν είχε άλλη επιλογή. Όπως είπε στους έκπληκτους αστυνομικούς: “Ή θα τον σκότωνα εγώ ή εκείνος θα σκότωνε εμένα!”

Τι είδαν οι αστυνομικοί στο “σκηνικό” του φρικτού εγκλήματος 

Το 34χρονο θύμα βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο κρεβάτι ανάσκελα με την σακούλα ακόμα στο κεφάλι και δίπλα στον τοίχο υπήρχαν αίματα από τα σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι!!

Το θύμα έδινε το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής αφού ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά. Ενώ τόσο το θύμα όσο και ο δράστης είχαν νοσηλευτεί κατά το παρελθόν σε διάφορα ψυχιατρεία αφού αντιμετώπιζαν και οι δύο έντονα ψυχολογικά προβλήματα. 

Περίοικοι αναφέρουν πως και στο παρελθόν είχαν ακούσει έντονους καυγάδες από το διαμέρισμά τους και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν καλέσει την αστυνομία.

Δυστυχώς δεν θα είχαμε μια τέτοια τραγωδία εάν η Πολιτεία εφάρμοζε μια πιο αποτελεσματική πολιτική όσον αφορά τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν ψυχικά νοσήματα και δεν τους άφηνε αβοήθητους να παλεύουν με τους “δαίμονές” τους.