Έκθεση παρατηρητή για το «επεισοδιακό» ΑΕΚ-Άρης: Φίλαθλος έπιασε τα γεννητικά όργανα διαιτητή

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη στο ΟΑΚΑ, για το Κύπελλο Ελλάδας. Στο ημίχρονο υπήρξε μισή ώρα καθυστέρηση, ενώ σύμφωνα με όσα έγραψε παρατηρητής ένας φίλαθλος της Ένωσης «έπιασε και πίεσε τα γεννητικά όργανα του βοηθού διαιτητή».

Στο ημίχρονο του αγώνα, οι Πορτογάλοι διαιτητές είχαν κλειδωθεί στα αποδυτήρια και δεν έβγαιναν να σφυρίξουν στο δεύτερο ημίχρονο μετά την ένταση που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια μετά το πέναλτι που υπέδειξαν υπέρ του Άρη.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιτέθηκε στους διαιτητές αλλά και στον Θόδωρο Καρυπίδη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνει λόγο για χειροδικία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα η Έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΑΕΚ – Άρης για όσα έγιναν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με τον Συμεών Τσολακίδη να αναφέρει πως:

Κατά την αποχώρηση των διαιτητών στο ημίχρονο προς τα αποδυτήρια τους, στον διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια, βρέθηκαν 3-4 φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, χωρίς να έχουν διαπίστευση ή να έχουν δικαίωμα παραμονής στα αποδυτήρια, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους διαιτητές φωνάζοντας «why penalty?», «no penalty», και «fuck you all». Ένας εξ’ αυτών. όπως μου δήλωσαν οι διαιτητές, καθότι εγώ ακολουθούσα λίγα μέτρα πιο πίσω, πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή που βρισκόταν πιο μπροστά, και λέγοντας του «I’m the boss», τον έπιασε από τα γεννητικά του όργανα και τα πίεσε.

Στη συνέχεια ο παρατηρητής αναφέρει πως  με την παρέμβαση των διαπιστευμένων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της αστυνομίας οι διαιτητές οδηγήθηκαν εντός των αποδυτηρίων τους.

Τότε, ο κ. Τσολακίδης και ενώ  βρισκόταν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, ακούσε φωνές προερχόμενες από τον χώρο των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Αρης και μετά τη λήξη του αγώνα, ρώτησε τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αλεξανδρόπουλο και του δήλωσε ότι κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον πρόεδρο του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, αλλά για το τελευταίο περιστατικό δεν έχει προσωπική άποψη.