Έμμεση απάντηση Ντ.Τραμπ σε Bill Gates: «Δεν θα χρειαστούμε εμβόλιο για τον κορωνοϊό – Θα φύγει μόνος του» (βιντεο)

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως ο κορωνοϊός θα φύγει χωρίς εμβόλιο, απαντώντας ουσιαστικά στο «μπλοκ» ΠΟΥ & Bill Gates οι οποίοι (ειδικά ο δισεκατομμυριούχος) έχουν υποστηρίξει επανειλημμένα πως ο μόνος τρόπος να επιστρέψει η ανθρωπότητα στην «κανονικότητα» είναι να βρεθεί εμβόλιο και μάλιστα εμβόλιο που θα ενσωματώνεται στο… ανθρώπινο DNA.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνάντησής του με βουλευτές των Ρεπουμπλικάνων, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την άποψη ότι ο κορωνοϊός θα εξαφανιστεί μετά από μια χρονική περίοδο χωρίς να έχει προηγουμένως ανακαλυφθεί το εμβόλιο. «Πιστεύω για τα εμβόλια ό,τι πιστεύω για τα τεστ: Αυτό θα εξαφανιστεί χωρίς εμβόλιο. Θα εξαφανιστεί και δεν θα το ξαναδούμε πιθανότατα μετά από μια χρονική περίοδο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Παράλληλα, τόνισε ότι ίσως υπάρξουν αναζωπυρώσεις του ιού, προσδιορίζοντας την πρώτη το προσεχές φθινόπωρο σημειώνοντας, όμως, ότι τελικά θα υποχωρήσουν. «Υπήρξαν ορισμένοι ιοί ή γρίπες που ήρθαν και έφυγαν και ποτέ δεν βρήκαν εμβόλιο. Και εξαφανίστηκαν. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ ξανά. Πέθαναν όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα» επέμεινε ο Τραμπ.