Έτριξε τα δόντια η Θύρα 13 στους παίκτες: «Σοβαρευτείτε»

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Παναθηναϊκού και έστειλε ηχηρό μήνυμα προς τους παίκτες, ζητώντας τους να σοβαρευτούν. Με Γιαπλέ-Χαραλαμπίδη η προπόνηση.
Η ήττα από το Λαύριο, αλλά κυρίως η εικόνα στο κλειστό της Λαυρεωτικής, έφερε τριγμούς στον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» συνέχισε τις πολύ άσχημες εμφανίσεις, με τις εξελίξεις έπειτα από το παιχνίδι να είναι καταιγιστικές

Ο Γιώργος Βόβορας δεν συνεχίζει στον «πράσινο» πάγκο, καθώς πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα για το λόγο αυτό βρέθηκε στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα, ώστε να αποχαιρετήσει τους παίκτες και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά την αποχώρηση του Έλληνα κόουτς στο ΟΑΚΑ βρέθηκε αντιπροσωπία της Θύρας 13. Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους παίκτες της ομάδας, ζητώντας τους να σοβαρευτούν.

«Σας στηρίζουμε, αλλά σοβαρευτείτε και δείξτε σεβασμό στη φανέλα που φοράτε», είπαν χαρακτηριστικά προς τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» έβαλαν μπρος την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην Ζενίτ (07/01) με τους Θανάση Γιαπλέ και Κώστα Χαραλαμπίδη να προπονούν την ομάδα.