Αλμυρός: Της έταξε γάμο και την έκανε… σκλάβα του!

Ο 27χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση της κοπέλας και έπεσε μόνος του στην… παγίδα που έστησε

Μόνος του έπεσε στα δίχτυα της Αστυνομίας ένας νεαρός Βούλγαρος, όταν εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο τμήμα Αλμυρού για να δηλώσει εξαφάνιση της 21χρονης ομοεθνούς φίλης του, την οποία αποδείχθηκε ότι ο ίδιος είχε μετατρέψει σε… σκλάβα του!

Σε όσα ισχυρίστηκε ο 27χρονος αλλοδαπός, οι αστυνομικοί διέκριναν αντιφάσεις που τους προκάλεσαν υποψίες και άρχισαν να αναζητούν τα ίχνη της νεαρής Βουλγάρας. Η κοπέλα εντοπίστηκε στο σπίτι συγγενών της στον Αλμυρό, αλλά δήλωσε ότι ήθελε να μείνει μακριά από τον υποτιθέμενο φίλο της, ο οποίος την είχε πείσει να έρθει στην Ελλάδα πριν από ένα χρόνο, με το πρόσχημα ότι θα την παντρευόταν.

Όμως, πήρε την ταυτότητά της και την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι, όπου τη χτυπούσε και την εξανάγκαζε να εργάζεται στα χωράφια της περιοχή, παρακρατώντας όσα χρήματα έπαιρνε από την εργασία της! Μετά τις αποκαλύψεις, ο 27χρονος Βούλγαρος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με κατηγορίες για παράνομη κατακράτηση, εμπορία ανθρώπου και υπεξαγωγή εγγράφου.