ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ και ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ”! ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ!

Ο ΠΑΟΚ πάει Λάρισα για να σηκώσει την κούπα…

«Εκατοντάδες μέρες προπόνησης. Χιλιάδες ώρες προετοιμασίας. Τεράστια προσμονή για ένα μεγάλο και δίκαιο κατόρθωμα που άργησε ένα χρόνο. 27 αγώνες. 24 νίκες. Μια ακόμα κι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Μια καταγραφή στοιχείων που χαρακτηρίζουν την αναμέτρηση της Κυριακής (14.04) κόντρα στη Λάρισα.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του έναν ακόμα τελικό. Ένα ματς που η νίκη τελειώνει την αναμονή και του δίνει τον τίτλο. Εύκολο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση. Τι ήταν εύκολο από την αρχή της σεζόν, άλλωστε; Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει δείξει πως διαθέτει τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη νοοτροπία να τα καταφέρει».

Έτσι ξεκινά το ενημερωτικό δελτίου του ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικέφαλου για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (14/4, 19:00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

ΤΕΛΟΣ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΤΟΥΡΙ;
Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς δεν υπολογίζονται όχι μόνο οι μακροχρόνια τραυματίες Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, αλλά και ο Ενρίκε, Άκπομ και Ελ Καντουρί.

Οι εξετάσεις που έκανε ο Μαροκινός έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμοί κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί και αυτός όπως και ο Ενρίκε τρεις με τέσσερις εβδομάδες αποθεραπείας. Κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν μπορεί και να έχει τελειώσει για τον Καντουρί.

Στην αποστολή του Δικέφαλου επέστρεψε μετά από καιρό ο Νίκος Καρέλης. Στη Λάρισα θα ταξιδέψουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Κάνιας, Σάκχοβ, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, ΣΒιντέρσκι, Καρέλης.

sport24.gr