Αναρχικός χτυπά ηλικιωμένο! Στη δημοσιότητα νέο βίντεο από τα επεισόδια στο Μαρούσι!

Νέο βίντεο από τα επεισόδια που ξέσπασαν στο Μαρούσι, το μεσημέρι της Κυριακής, επιχειρώντας να ανακαταλάβουν την έπαυλη Κουβέλου.

Περίπου στις 11 το πρωί της Κυριακής, μια ομάδα 50 αναρχικώνν έφτασαν στην έπαυλη Κουβέλου και προσπάθησαν να την ανακαταλάβουν, λίγες ημέρες μετά την εκκένωσή της.

Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, που απώθησαν τους αναρχικούς, οι οποίοι στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην κεντρική αγορά του Αμαρουσίου, όπου και ξέσπασαν επεισόδια.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας επίσης, διακρίνεται ένας αντιεξουσιαστής να τρέχει να χτυπήσει έναν ηλικιωμένο ο οποίος τρομαγμένος προσπαθεί να ξεφύγει. Ωστόσο εκείνη την στιγμή επεμβαίνει ένας άνδρας των ΜΑΤ και εκδιώκει τον νεαρό. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί υποχωρούν για να εμφανιστεί ομάδα αναρχικών με πυροσβεστήρες, τραπέζια και λοστούς που επιτίθενται κατά των ΜΑΤ.

Ζημιές, μολότοφ και δακρυγόνα

Οι αναρχικοί άρχισαν να πετάνε τραπέζια και καθίσματα, έριξαν μολότοφ και έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων, ενώ έγραψαν στους τοίχους συνθήματα υπέρ των καταλήψεων. Οι αστυνομικοί απάντησαν στα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών, με αποτέλεσμα να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα.

Όλα αυτά, ενώ στην κεντρική αγορά στο Μαρούσι υπήρχαν πολλοί πολίτες, ανάμεσά τους και παιδιά, καθώς τα καταστήματα είναι ανοιχτά στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.