Απίστευτα ρουσφέτια ΣΥΡΙΖΑ παρά την “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” του ΤΣΙΠΡΑ!Ανανεώνουν ακόμα και συμβάσεις που δεν έχουν λήξει! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

¸êôáêôï õðïõñãéêü óõìâïýëéï, ÐáñáóêåõÞ 31 ÌÜç 2019. (EUROKINISSI/ ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Παρά τον σάλο που έχουν δημιουργήσει οι αθρόες μετατάξεις υπαλλήλων της Βουλής, τις αντιδράσεις για τις «διασυνδέσεις» της Τασίας Χριστοδουλουπόλου και την συγνώμη του πρωθυπουργού για το ρουσφετολογικό όργιο, η διοίκηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τις «ρυθμίσεις» για τα δικά της παιδιά.

Ετσι με απόφαση του Γ.Γ. του ΕΟΤ Κωνσταντίνου Τσέγα, ανανεώθηκε η σύμβαση της δικηγόρου Γ.Κ., ειδικής συνεργάτιδος του Γενικού Γραμματέα του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, αρχής γενομένης όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ από 14/07/19, οπότε και λήγει η σύμβασή της… Ανανεώνεται δηλαδή μια σύμβαση που ακόμα δεν έχει λήξει και θα λήξει μετά τις εκλογές, στις 14 Ιουλίου.

Η ανανέωση της σύμβασης της Ειδικής Συνεργάτιδος του Γ.Γ. του ΕΟΤ που λήγει στις 14 Ιουλίου

Επίσης όπως αποκαλύφθηκε, και ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλειος Μαγκλάρας, προχώρησε στις 10 Ιουνίου, μετά δηλαδή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, στην ανανέωση της σύμβασης της ειδικής συμβούλου του, δικηγόρου Α.Π. από 5-7-2019 και για 6 μήνες…Αλλη μια σύμβαση που ανανεώνεται, αν και θα λήξει τις παραμονές των εκλογών και ακόμα και σήμερα είναι σε ισχύ.

Στην περίπτωση της συνεργάτιδος του Γ.Γ. κ. Μαγκλάρα, υπάρχει πάντως η επισήμανση ότι η δικηγόρος Α.Π. θα αποχωρήσει, εφόσον αποχωρήσει ο Γενικός Γραμματέας που την προσέλαβε. Και το ερώτημα φυσικά που τίθεται είναι γιατί ανανεώνεται μια σύμβαση, για τις λίγες ημέρες που μένουν έως τις εκλογές. Οταν μάλιστα οι ενέργειες των πολιτικών προϊσταμένων είναι μόνο τυπικές και διαχειριστικές.

Η ανανέωση της σύμβασης της Ειδικής Συμβούλου του Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων