Απαγωγή Μαρκέλλας: Με κουκούλα και σκυμμένο το κεφάλι στα δικαστήρια – Πήρε ξανά προθεσμία η 33χρονη – Απολογείται αύριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 33χρονη έφτασε στα δικαστήρια με κουκούλα και με σκυμμένο το κεφάλι – Μπήκε από την πίσω πόρτα – Ζήτησε εκ νέου προθεσμία και απολογείται αύριο
Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, ζήτησε και πήρε από την 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης από την Κάτω Τούμπα.

Η κατηγορούμενη επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, αλλά ζήτησε νέα προθεσμία, επικαλούμενη -όπως έγινε γνωστό- λόγους υγείας. Αυτή ήταν και η αιτία που μεταφέρθηκε το προηγούμενο 24ωρο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός της.

Μπήκε στα δικαστήρια από την πίσω πόρτα

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, έφτασε στα δικαστήρια η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονη Μαρκέλλας, φορώντας κουκούλα και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι.

Υπενθυμίζεται πως η 33χρονη «κοκκινομάλλα» είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στις 12:00 ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την οδήγησαν από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου για να αποφύγουν κάμερες και δημοσιογράφους.

 Δείτε σχετικό βίντεο από το www.grtimes.gr

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός της, δεν αποδέχεται την κατηγορία της αρπαγής και του βιασμού, ενώ αντίθετα αποδέχεται την κατηγορία της ασέλγειας και των ναρκωτικών. Η 33χρονη ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου της πως πραγματική της πρόθεση ήταν να φροντίσει την ανήλικη και να την περιποιηθεί, ενώ υποστήριξε πως χορήγησε ηρεμιστικό στην 10χρονη γιατί ήταν ανήσυχη και ήθελε να τη βοηθήσει να κοιμηθεί.

H 33χρονη επιχειρεί να ανατρέψει την αρχική της κατάθεση- δεν ανήκω σε κύκλωμα, λέει

Μετά την ερωτική διάθεση που η 33χρονη απαγωγέας δήλωσε πως είχε για την 10χρονη Μαρκέλλα, τώρα λέει πως θέλει να επανορθώσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ώστε να σβηστεί η ιστορία από το παιδί.

«Είμαι έτοιμη να επανορθώσω» είπε, μέσα από το κρατητήριο η γυναίκα, στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΙ.

Υποστηρίζει πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ή κάτι παρόμοιο, ενώ χαρακτηρίζει τα όσα έχουν ακουστεί γι αυτό το θέμα παράλογα, ανατρέποντας την αρχική της κατάθεση.

Αποδίδει, δε, τις δηλώσεις που νωρίτερα είχε κάνει στον πανικό και τις συνθήκες σύλληψης.

Το δικό της παιδί είναι οκτώ ετών, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφέροντας ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της.

Σοκ είχε προκαλέσει πριν από λίγες ημέρες η κατάθεσή της για την απαγωγή της Μαρκέλλας που κράτησε για 44 ώρες.

Η 33χρονη στην κατάθεσή της είχε αποκαλύψει πώς παγίδευσε το μικρό κορίτσι αλλά και πώς το «εξουδετέρωσε» δίνοντάς του ηρεμιστικά σε τέτοια ποσότητα που θα μπορούσαν να του προκαλέσουν ακόμα και τον θάνατο.

Η απαγωγέας περιέγραψε πώς έβαψε το παιδί και βγήκαν μαζί φωτογραφίες τις οποίες έσβησε από το κίνητό της προτού συλληφθεί.

Όπως είπε, μάλιστα, «όλα είχαν πάει λουκούμι» μέχρι που η Μαρκέλλα είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν.

Η 33χρονη αρχικά υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε ως δόλωμα την κόρη της παρά το γεγονός ότι αυτή δεν ζούσε μαζί της. Όπως είπε, πλησίασε το κορίτσι όταν έφυγε από το σχολείο του και του είπε ψέματα ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο ενώ αμέσως μετά του είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου τα δύο κοριτσάκια θα έπαιζαν.

Περιγράφοντας το πώς έδωσε τα ηρεμιστικά και τα ναρκωτικά που ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της 10χρονης η 33χρονη είπε ότι όταν η Μαρκέλλα αγχώθηκε επειδή αντιλήφθηκε ότι την αναζητούν της έδωσε τρία χάπια xanax του 1 mg – ποσότητα που θα μπορούσε ακόμη και να σκοτώσει το παιδί.