ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ! Πεθερά πήγε μήνα του μέλιτος με το ζευγάρι και έμεινε έγκυος από τον γαμπρό!

Ένα απίστευτο ερωτικό τρίγωνο
Σε ένα ερωτικό τρίγωνο βγαλμένο από ταινία βρέθηκε μία οικογένεια.

Πριν από 15 χρόνια, η τότε 19χρονη Λόρεν Γουόλ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο σύζυγός της την παράτησε για την ίδια της τη μητέρα, την οποία μάλιστα άφησε και έγκυο.

Η Λόρεν παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2004. Το ζευγάρι ήταν τότε μαζί για πάνω από δύο χρόνια και λίγους μήνες νωρίτερα είχαν αποκτήσει την κόρη τους.

«Αν και δεν είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε παιδί τόσο γρήγορα, όταν γεννήθηκε η κόρη μας ήμασταν ενθουσιασμένοι» λέει η Λόρεν στη «The Mirror».

Η μητέρα της Λόρεν, Τζούλι, πλήρωσε 15.000 λίρες για να έχει η κόρη της τον γάμο των ονείρων της και μάλιστα το ζευγάρι την προσκάλεσε στο ταξίδι του μέλιτος που έκαναν στο Ντέβον για να την ευχαριστήσουν!

Όμως, τρεις βδομάδες μετά το ταξίδι του μέλιτος, ο σύζυγος άλλαξε εντελώς συμπεριφορά.

Η αδερφή της Λόρεν ανακάλυψε «πικάντικα μηνύματα» ανάμεσα στην Τζούλι και τον Πολ στο κινητό της μητέρας τους.

«Η μητέρα μου τα αρνήθηκε όλα λέγοντάς μου ότι είμαι τρελή και ο Πολ έγινε κάτασπρος και αρνήθηκε να με αφήσει να δω το κινητό του. Νόμιζα ότι τελείωσε η ζωή μου. Ήμουν 19 χρονών παιδί και είχα ένα παιδί» λέει η απατημένη σύζυγος.

Ο Πολ και η Τζούλι έμειναν μαζί και λίγο καιρό μετά η Λόρεν πέτυχε τη μαμά της στο δρόμο με φουσκωμένη κοιλιά.

«Τα έχασα όταν την είδα. Αισθάνθηκα άρρωστη. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι οι δύο άνθρωποι που αγαπούσα περισσότερο στον κόσμο με πρόδωσαν με αυτόν τον τρόπο».

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η Λόρεν πήγε και στο γάμο τους το 2006, για χάρη της κόρης της.