ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Η πατρίδα θέλει το στράτευμα ενωμένο αλλά κάποιοι αδιαφορούν! Όλο το παρασκήνιο για το κλίμα πόλωσης και διχασμού στις Ένοπλες Δυνάμεις! Βαθμοφόροι στρατιωτικοί ξεκατινιάζονται!

Τον τελευταίο καιρό, στο Υπουργείο Άμυνας, αίσθηση προκαλεί η προβολή συγκεκριμένων στρατιωτικών σε συγκεκριμένους ρεπόρτερ στρατιωτικού ενδιαφέροντος, που τους δίνει χρόνο για διαγγέλματα, δημιουργώντας ένα κλίμα πόλωσης και διχασμού μεταξύ των στελεχών.

“Η προβολή των συγκεκριμένων στρατιωτικών αυτών συνοδεύεται από δημόσιες λεκτικές επιθέσεις προς άλλους στρατιωτικούς, ζητώντας τις παραιτήσεις τους, αδιαφορώντας για τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων!!!! Σίγουρα οι στρατιωτικοί αυτοί έχουν ξεχάσει την ιδιότητα τους και πολύ περισσότερο τον συνδικαλιστικό νόμο στις Ένοπλες Δυνάμεις που πολύ σωστά απαγορεύει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις και προστριβές μεταξύ στρατιωτικών.

Το ζήτημα είναι τι κάνει η Πολιτική Ηγεσία του Άμυνας και πώς επιτρέπει αυτό το ξεκατίνιασμα συγκεκριμένων βαθμοφόρων στρατιωτικών και εξίσου πώς επιτρέπει να στήνεται μια φάμπρικα μονόπλευρης δημιουργίας εντυπώσεων και αντιπαράθεσης με μόνους κερδισμένους συγκεκριμένους ρεπόρτερ που επωφελούνται από την επισκεψιμότητα βγάζοντας για συνεντεύξεις στρατιωτικούς που δεν υπολογίζουν από νόμους, καλλιεργώντας μόνο την ένταση και την κόντρα” καταγγέλουν στο “Alerttv” στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στους περίεργους καιρούς που διανύουμε θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν την ευθύνη που φέρουν ως Υπουργοί, ως στρατιωτικοί και ως δημοσιογράφοι.

Η πατρίδα θέλει το στράτευμα ενωμένο και όχι διαιρεμένο με γνώμονα τα προσωπικά φιλόδοξα σχέδια του κάθε στρατιωτικού και δημοσιογράφου.