ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ! Παραπέμπεται για αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη ο Κουμπαράκης!

Ο παρατηρητής διαιτησίας Σταύρος Φλώτσιος έβαλε παραπεμπτικό βαθμό στον διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακού Στέφανο Κουμπαράκη, στον οποίο χρεώνει αλλοίωση αποτελέσματος!

Σπίτι του απειλεί να στείλει τον διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακού – Αστέρα Τρίπολης με την έκθεση του ο παρατηρητής διαιτησίας Σταύρος Φλώτσιος. Ο βαθμός που του βάζει είναι παραπεμπτικός, αφού του χρεώνει πάρα πολλά λάθη στις αποφάσεις του στον αγώνα του Καραϊσκάκης.

Αρχικά τον εγκαλεί διότι έχασε την φάση της ανατροπής του Μπαράλες στην κανονική ροή της αναμέτρησης. Μάλιστα μετά το τέλος του ματς τον επισκέφτηκε στα αποδυτήρια και του δήλωσε την απογοήτευση του για την διαιτησία του, λέγοντας πως στην συγκεκριμένη επίμαχη φάση ήταν πολύ κοντά και θα έπρεπε να την είδε δει.

Από εκεί και μετά, ο παρατηρητής διαιτησίας παραπέμπει τον Κουμπαράκη, διότι δεν επέμεινε να δει την ανατροπή του Μπαράλες από όλες τις διαθέσιμες κάμερες, με άλλα λόγια δεν έκανε σωστή χρήση του VAR, με αποτέλεσμα στην πιο κρίσιμη φάση της αναμέτρησης να πάρει λάθος απόφαση, η οποία αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στην έκθεση του, ο παρατηρητής διαιτησίας τόνισε ότι στην συγκεκριμένη φάση δεν υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ, αφού σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της FIFA (κάτι που επεσήμανε το SDNA από την πρώτη στιγμή) ακόμα και αν υπήρχε οφσάιντ, προηγείται η παράβαση εφόσον ο παίκτης δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με την μπάλα, η οποία είναι ακόμα στον αέρα!

Μπορεί ο βαθμός του Κουμπαράκη να είναι παραπεμπτικός, όμως αυτή που θα λάβει την τελική απόφαση για το αν θα πρέπει να… ξεκουραστεί είναι η ΚΕΔ, η οποία λογικά θα λάβει άμεσα την απόφαση της.

Ακόμα κι αν αυτή δεν γίνει επίσημα γνωστή, οι ορισμοί της 2ης αγωνιστικής θα μας δείξουν αν ο Κουμπαράκης θα τιμωρηθεί άμεσα για αλλοίωση αποτελέσματος, κάτι που ουσιαστικά ζητά ο παρατηρητής που έλεγξε την διαιτησία του.

sdna.gr