ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΔΕΙΤΕ το «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΠΑΙΧΝΙΔΙ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! – Κυριάκος Βελόπουλος: “Από σήμερα αρχίζουν τον πόλεμο για τις εκλογές! Θα τους τσακίσουμε τέλος! Σας ενημέρωσα!” (ΦΩΤΟ)

Λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές και ο ΑLPHA έδωσε στην δημοσιότητα την δημοσκόπηση της εταιρίας της ΜETRON ANALYSIS .Σύμφωνα με την εκτίμηση ψήφου προκύπτει διαφορά στην πρόθεση ψήφου στις 7,7 μονάδες   – Τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ, εξακομματική βουλή- Μέσα ο Βαρουφάκης, εκτός ο Βελόπουλος – Δείτε την εκτίμηση για την κατανομή των εδρών

Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι τα εξής:

ΝΔ: 31,2 %

ΣΥΡΙΖΑ :23,5 %

Κίνημα αλλαγής: 6,1 %

ΚΚΕ:3,8 %

Χρυσή Αυγή:3,6 %

Ελληνική Λύση:1,7 %

Μέρα 25: 2,8%

Πλεύση Ελευθερίας: 1,1%

Δημιουργία Ξανά:1,0 %

Πάντως αν σκεφτεί κανείς θα διαπιστώσει ότι το το 1,7 % της  Ελληνικής Λύσης , δεν μπορεί να είναι ο μέσος όρος της εκτίμησης ψήφου που μας λένε  στο 1,6% – 3,4% .

Όπως και πριν στις Ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κ.Βελόπουλου εμφανιζόταν εκτός Ευρωβουλής, αυτό που προκαλούσε εντύπωση ήταν η μεγάλη διαφορά αποκλίσεων που είχαν πολλές δημοσκοπήσεις μεταξύ τους.

Πώς γίνεται τώρα να εμφανίζεται ο Γ.Βαρουφάκη μέσα στην Βουλή ένας πολιτικός, ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στην Ευρωβουλή και σημείωσε κάτω από 3 %.

Έτσι και τώρα η σημερινή δημοσκόπηση εμφανίζει την Ελληνική Λύση να μένει εκτός Βουλής.

Επιτέλους φαίνεται αυτό που λέγαμε καιρό και φωνάζαμε ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων παίζουν «βρώμικο »παιχνίδι εναντίον του κόμματος του Κ.Βελόπουλου.

Η απάντηση θα φανεί την ημέρα των εκλογών στις 7 Ιουλίου , όπου εκεί οι Έλληνες θα δείξουν εμπιστοσύνη τους στην Ελληνική Λύση.

Ωστόσο η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Κ.Βελόπουλο ,ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό θέλησε να απαντήσει και πραγματικά η απάντηση που δίνει είναι αποστομωτική.

voicenews.gr

Δείτε και εδώ